Nová soutěž Junior Achievement – JA TOP LOGO

Vydáno: 2 minuty čtení

JA Czech představuje novou soutěž, která poskytuje studentům příležitost soutěžit v oblasti grafického designu a produkce reklamního videa své firmy. Studenti získají povědomí o důležitosti a realizaci grafického designu loga a promo reklamního videa!

Soutěž je realizovaná za patronace europoslankyně Martiny Dlabajové a vítězové krajských kol se mohou těšit na návštěvu Evropského parlamentu ve Štrasburku. Více info na stránkách JA Czech 

JA Czech je obecně prospěšná vzdělávací organizace založené panem Tomášem Baťou, která již od roku 1992 realizuje na českých školách ucelenou koncepci podnikatelského vzdělávání. Formuje podnikatelské myšlení a finanční gramotnost mladých lidí, propojuje je s lidmi z praxe a pomáhá nastartovat jejich úspěšnou profesní kariéru. Ve spolupráci se školami vytváří příznivé a motivující prostředí pro rozvoj osobních dovedností v rámci podnikatelského vzdělávání studentů i učitelů. Stěžejního projektu JA Studentská Firma, se závěrečným veletrhem JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU, se každoročně účastní tisíce středoškoláků. JA Czech je součástí organizace Junior Achievement Worldwide, která je nejstarší vzdělávací organizace na světě s rokem vzniku 1919. Působí ve více než 120 zemích světa. Zároveň byla švýcarskou institucí NGO Advisor vyhlášena jako sedmá nejvlivnější nevládní organizace světa. Do programů JA se každoročně zapojí 11 milionů dětí a studentů ve věku šest až 22 let. 

Zdroj: https://jaczech.org/