O redakci

Redakce Řízení školy – webová aplikace, časopisy, knižní publikace, konference

Nabídka redakce Řízení školy Wolters Kluwer ČR je určena managementu škol a školských zařízení, zřizovatelům, výchovným poradcům, metodikům prevence, pedagogům a v neposlední řadě rodičům žáků.

Řízení školy online webová aplikace

Řízení školy online vám je v každém okamžiku připraveno poskytnout informace, které pomohou vyřešit situaci v oblasti řízení, vedení a provozu všech typů škol a školských zařízení.

Základem této webová aplikace jsou pracovní situace odborné texty ze všech oblastí řízení a vedení školy doplněné vzory a souvisejícími předpisy, vždy v platném znění. Nedílnou součástí jsou  Aktuality,  kde jsou shromažďovány ty nejnovější informace týkající se školství, a e-časopisy, kde si můžete prohlédnout obsah jednotlivých čísel několik let zpětně.

Řízení školy časopis

Odborný měsíčník určený pro management všech typů škol pro ředitele a zástupce. Vychází 10x ročně v průběhu školního roku + speciální letní čtení na prázdniny = Letní speciál.

Řízení školy doplňuje Speciál pro ZUŠ a Speciál pro střední školy. Samostatně vychází Speciál pro MŠ, Speciál pro školní jídelny a Speciál pro školní družiny.

Školní poradenství v praxi časopis

Časopis určený především pro školní poradenská pracoviště (vychází 6x ročně).

Učitelský měsíčník

Časopis pro všechny pedagogické pracovníky nabízí pomoc při řešení reálných situací, se kterými se učitelé setkávají. Prostřednictvím špičkových odborníků na danou problematiku přináší orientaci a tipy v moderních pedagogických trendechprávní problematice, managementu třídy, způsobech hodnocení, didaktice jednotlivých předmětů, rozvoji gramotností i v celkovém pojetí kurikula. 

Knihy

Vydáváme především publikace pro řízení a vedení školy, ale občas "vyplníme" mezeru na trhu netypickou publikací, jako je např. Fíovo čtení apod.  

Konference, semináře, workshopy, soutěže

  • Škola jako místo sektávání – společné setkání kolegů z různých škol je opět tady! Odborná konference se záštitou MŠMT, ČŠI a NPI ČR se koná v říjnu 2023. Tak jako v minulých konferencích, na které tato navazuje, nám jde především o společné setkání kolegů, hledání inspirace a výměnu zkušeností ...

Web pracovních nabídek EDUjob

EDUjob je první pracovní web vyvinutý řediteli a učiteli zaměřený na vzdělávání a školství. Hledáte zaměstnance? Vyzkoušejte www.edujob.cz.

DVPP.info

Přehledná, ucelená a aktuální nabídka dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) www.dvpp.info

Certifikace Rodiče vítáni

Značkou Rodiče vítáni se na dveřích mohou pyšnit všechny školy, které jsou vstřícné při komunikaci s rodiči. Značka Rodiče vítáni není jen samolepka na dveřích. Dává rodičům záruku, že si svou školu vybrali správně. www.rodicevitani.cz

Facebook

Naše redakce prostřednictvím Facebooku i Twitteru zveřejňuje aktuální zprávy z oblasti školství, zajímavé projekty i reflexe diskutovaných témat. A to i v rámci významné spolupráce s dalšími institucemi.