Registrace na Řízení školy online

Vydáno: 3 minuty čtení

Registrace na Řízení školy online se Vám bude hodit nejen k vyzkoušení 30denní verze zdarma, ale také pro aktivace licence při zakoupení předplatného Řízení školy online či tištěných časopisů. 

Co nejdříve?

Do webové aplikace Řízení školy stejně jako do online archivů časopisů Řízení školy a jeho Speciálů či časopisu Školního poradenství v praxi se přihlašujete emailem a Vámi zvoleným heslem. Při registraci je také nutné potvrdit obchodní podmínky, popř. souhlasy se zasíláním marketingových informací apod. Je tedy důležité, aby procesem registrace prošel každý uživatel sám za sebe.

Co budu potřebovat k registraci?Řízení školy online

K registraci je třeba vyplnit krátký formulář - email, jméno, příjmení, telefon.

K čemu mě registrace zavazuje?

Při registraci je nutné souhlasit se standardními obchodními podmínkami. Registrací k 30 dennímu zkušebnímu přístupu se nezavazujete k žádnému dalšímu nákupu. Nemusíte nám ani podávat žádnou zprávu. Bude Vám, stejně jako ostatním uživatelům, přicházet do emailové chránky newsletter Řízení školy online. Pokud si jej již nebudete přát posílat, prosím, napište nám na redakcers@rizeniskoly.cz a my Vás obratem vymažeme z databáze.

(Tato spolupráce funguje stále stejným způsobem již sedmým rokem. Nezaznamenali jsme žádné negativní reakce.)

Jak se zaregistrovat?

Registrovat se můžete:  www.rizeniskoly.cz/registrace

Stačí vyplnit jméno, příjmení, telefon, email a zvolit si heslo. Jakmile tyto údaje potvrdíte, obdržíte emailem potvrzující link. Kliknutím na něj celý proces registrace dokončíte. Ihned se můžete přihlásit online.rizeniskoly.cz a využívat celý portál včetně všech jeho funkcí.

Zaplatil/a jsem, spustíte mi hned licenci?

Ano, jakmile obdržíme platbu, licenci Vám aktivujeme obratem za předpokladu, že máte na Řízení školy online vytvořený účet školy (úřadu, instituce, ....), tzn. společnost s IČ.

Jak založit účet s IČ?

Na svém uživatelském účtu (vpravo nahoře označen Vaším jménem) si můžete zvolit možnost "přiřazení ke společnosti" (v případě, že je účet společnosti již založen) či "vytvoření společnosti" (v případě, že společnost ještě není založena). 

Řízení školy onlineTo, jestli je společnost již založe na či ne, zjistíte velmi snadno - zadáním IČ do jednoho z příslušných formulářů. Systém Vás buď pustí k dalšímu kroku nebo Vám sdělí, jak dále postupovat.

V případě, že je jíž společnost založena, je také stanoven správce tohoto účtu (zpravidla první osoba, která se k účtu přiřadila). Další osoba, která má být k tomuto účtu přiřazena, již musí být schválena správcem pomocí linku, který je zaslán emailem a je třeba na něj kliknout (popř. odmítnout). Žádající je o tom informován notifikací v emailu.

Kde si mohu údaje zkontrolovat?

Všechny Vaše údaje i údaje o společnosti naleznete na uživatelském účtu (vpravo nahoře označen Vaším jménem).

Mám možnost si Řízení školy online zdarma vyzkoušet?

Ano, stačí se zaregistrovat. Jakmile kliknete na potvrzovací link, který vám po vyplnění registračního formuláře přijde emailem, budete mít celý obsah webové aplikace včetně všech online archivů přístupný po dobu 30 dnů. Nemusíte se bát. Registrace je zcela bezplatná a nevyplývají z ní žádné závazky ani povinnosti. Testovací období nelze prodloužit. Vyzkoušet zdarma

 

Zdroj: Řízení školy online; https://www.shutterstock.com/home