Techambition - atraktivní výuka matematiky a fyziky

Vydáno:

Systém Techambition je zde proto, aby zefektivnil a zpříjemnil výuku ve škole i domácí úkoly z matematiky a fyziky, a to jak studentům, tak učitelům. Je založen na vizualizacích. Díky nim studenti přirozeně pochopí principy výpočtů ještě před tím, než se do počítání skutečně pustí, a zpříjemní jim často obávané technické předměty. Učitelům pak vizualizované lekce ušetří čas při výkladu a také pomohou studenty zaujmout.

Techambition – atraktivní výuka matematiky a fyziky
 
Jakub
Stránský
 
zakladatel Techambition
Techambition si již oblíbili na středních školách, učilištích i gymnáziích, ale také na univerzitách. Včetně jedné z těch nejslavnějších – kalifornské Stanfordově univerzitě.
VÝKLAD NA MÍRU DNEŠNÍM STUDENTŮM
S pomocí vizualizací učitel rychle připraví poutavý výklad, který svojí interaktivitou přitáhne pozornost studentů. Jejich názornost také zkrátí dobu strávenou vysvětlováním početních principů a učitel tak stihne látku probrat více do hloubky.
Při výkladu tedy učitel nemusí vše kreslit na tabuli. Křídy a především čas mu při hodině ušetří vizualizace, kterých
Techambition
obsahuje již téměř sto. Použití ve výuce je pohodlné. Při hodině stačí otevřít požadovanou lekci v internetovém prohlížeči. Ta se automaticky přizpůsobí interaktivní tabuli, projektoru nebo monitorům v počítačové učebně.
Student pak na svém počítači může zhlédnout a prozkoumat ty stejné vizuální lekce, které viděl při hodině.
Interaktivní kvízy a nápovědy
mu navíc pomohou rychle ověřit, že důležitým principům porozuměl správně a ihned může zkoumat a objevovat další. To vše v prostředí, které je dnešním studentům vlastní – tedy na internetu.
DOMÁCÍ ÚKOLY, KTERÉ NENÍ TŘEBA VYMÝŠLET ANI OPRAVOVAT
Další čas učitelům ušetří připravená
sbírka interaktivních domácích úkolů
u jednotlivých vizualizací. Systém je za učitele automaticky vyhodnotí a vytvoří pro něj i pro studenty přehledné statistiky. Učitel také může ke každé lekci snadno přidat své zápisky či zajímavé odkazy, obrázky a videa.
Celý koncept však nechává pedagogům volné ruce a nenutí jim výukové metody, které jim nejsou vlastní. Každý učitel může využívat celou aplikaci nebo jen vybrané funkce podle svého uvážení a podle potřeb svých žáků. I proto si již projekt
Techambition
našel cestu k učitelům z učilišť i z vysokých škol.
Stačí se připojit a vše je pro vás připraveno. Bez instalace, bez nastavování
Techambition
je svým uživatelům k dispozici online na jakémkoliv počítači ve škole, doma či kdekoliv jinde. Stačí otevřít internetovou adresu a celý systém je pro vás okamžitě připraven. Vše si na této adrese můžete vyzkoušet zdarma i vy.
Cena pro střední školy je 20 Kč za studenta na školní rok. Není neobvyklé, že je tato částka hrazena například z třídního fondu. Licence tak nezatíží školní rozpočet a učitelé získají atraktivní výukovou pomůcku, která jim ušetří čas a studentům pomůže pochopit a prozkoumat principy výpočtů pro ně přirozeným způsobem.
Rádi
Techambition
představíme osobně vám i vašim kolegům. Kontaktuje Jakuba Stránského na e-mailu:
stransky@techambition.com
nebo na telefonním čísle 734 327 821 a vyjdeme vám vstříc.

Související dokumenty