Vařme dětem zdravěji, rychleji a snadněji s multifunkční pánví

Vydáno:

Uvařit pro děti školního věku jídlo, které je zdravé, nutričně vyvážené a děti ho přijmou jako hit, není jen tak. Tento úkol vám ale usnadní multifunkční pánve, které nejen pro školní stravování takovýmto hitem jsou!

 

 

 

Nechme minulost, aby se stala minulostí. Rozvařené těstoviny, vysušené maso nebo obalovaný květák plovoucí v louži oleje. Všechny tyto "pochoutky", které známe ze školních jídelen našeho dětství, již nemusí nikdy spatřit světlo tohoto světa. Multifunkční pánev InterGast PRODUKT Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY je schopna za vás sama ohlídat správnou teplotu i dobu tepelné přípravy pokrmu. Nejen že tedy již nikdy nic nepřipálíte ani nerozvaříte, ale ještě budete pracovat časově mnohem efektivněji, protože nebudete muset jídlo během přípravy hlídat. Vaření, restování, fritování či vaření v tlaku, to vše můžete zvládnout s pomocí jediného chytrého přístroje.

Multifunkční pánve si pro jejich mnohostranné využití oblíbili renomovaní šéfkuchaři ve vyhlášených restauracích. Díky velké kapacitě varných nádob a stejnoměrné přípravě celého pokrmu jsou ale skvěle využitelné i v hromadných stravovacích zařízeních. Pánve jsou vyráběny v pěti různých provedeních - tak, aby podle počtu připravovaných porcí padly na míru přesně vašemu provozu.
300 porcí těstovin během 28 minut a přesně al dente?
S InterGast PRODUKT Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY ano! Multifunkční pánev se automaticky naplní vodou a v rekordním čase ji uvede do varu. Výkonný topný systém zajistí, že voda i po přidání těstovin stále vře. Vestavěný inteligentní řídící systém za vás kontroluje proces vaření a připravovaný pokrm ve správný okamžik automaticky vyjme. Těstoviny a rýže jsou dokonale uvařeny a zelenina si zachovává křehkost a barvu.
Z 0 na 200 °C za méně než 2,5 minuty?
S InterGast PRODUKT Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY ano! Dno vany multifunkční pánve se rozehřeje během chvilky a díky výkonové rezervě je možné restovat až o 40 % více masa než v běžných sklopných pánvích. Z masa neunikne žádná šťáva a výsledkem je vyšší kvalita jídel s až o 17 % nižší hmotnostní ztrátou.
Za 1 hodinu až 70 kg oblíbených hranolků?
S InterGast PRODUKT Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY ano! Křupavé hranolky či řízečky připravíte s touto multifunkční pánví rekordně rychle a nacucané olejem zaručeně nebudou.
V multifunkčních pánvích můžete ale dětem připravit i skvělé palačinky rychlostí blesku nebo krémovou kaši, která se nepřipálí za žádných okolností. Inteligentní řídící systém přístroje sám hlídá teplotu, takže už vám nikdy nepřekypí mléko ani se vám nic nepřipálí. Díky tomu a chytrému čištění pomocí tlakové vody bude pánev opět zářit jako nová během 2 minut.
Vy odpočíváte, v kuchyni se pracuje
Multifunkční pánev InterGast PRODUKT Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY za vás během noci připraví krásně měkké, propečené maso, a během dne tak můžete věnovat svou pozornost a čas přípravě dalších pokrmů.
Zažijte Živé vaření s InterGastem!
Firma InterGast je tvořena týmem kuchařů a zároveň odborníků s technickými znalostmi, takže přesně víme, co pro usnadnění své práce potřebujete. Každý měsíc pořádáme ve spádových městech regionů živá vaření, kde si můžete nové technologie prohlédnout přímo v akci, vyzkoušet si hladký průběh přípravy pokrmů a ochutnat skvělé výsledky, jakých s našimi přístroji dosáhnete. Přijďte se k nám inspirovat a usnadněte a zkvalitněte svůj kuchařský život!
Kontakty:
tel. +420 241 471 034-6, fax +420 241 471 037, e-mail
intergast@intergast.cz
 

 

 

 

Související dokumenty