Webinář k „druhému kolu“ distančního vzdělávání pro SŠ a VOŠ

Vydáno: 1 minuta čtení

Jak vybírat prostředí pro online aktivity, zajistit co nejlepší technickou kvalitu a digitální bezpečnosti? Které výukové metody se ve virtuálním prostředí osvědčují více než jiné a jakým dalším specifikům práce s žáky i pedagogy věnovat ve virtuální prostředí pozornost? Odpovědi nabízí webinář projektu P-KAP Národního pedagogického institutu České republiky.

Webinář určený zejména vedení SŠ a VOŠ se uskuteční 15. října od 14 do 16 hodin. Aktuální téma distančního vzdělávání řeší zejména s ohledem na plánování a řízení vzdělávacích procesů ve školách. O změnách, které přinášejí různé typy distanční výuky, případně jejich kombinace s výukou prezenční do řízení školy, o dobrých zkušenostech i cestách, které se příliš neosvědčily, promluví zástupci pěti středních odborných škol a dvou gymnázií. Svůj pohled nabídnou i představitelé Národního úřadu pro kybernetickou bezpečnosti a České školní inspekce.

Program webináře i registrační formulář najdete ZDE v souhrnné tabulce podzimních webinářů na stránkách projektu Podpora krajského akčního plánování, jehož odborní garanti v krajích pro vás toto inspirativní setkání připravili.

Řízení školy online

Zdroj: NPI ČR