Roadshow pro školy 2017

Vydáno: 2 minuty čtení

Děkujeme za Vaši přízeň a účast na Roadshow pro školy 2017

Řízení školy Společnost Microsoft se společně s vybranými partnery i letos vypravila za školami do všech regionů České republiky. Během měsíce října tak Roadshow pro školy navštívila všech 13 krajských měst, kde v komfortních prostorách konferenčních hotelů a univerzit představila to nejnovější z nabídky technologií pro školství, širokou nabídku workshopů, praktických ukázek a tipů. Roadshow se zúčastnilo téměř 1400 ředitelů ZŠ a SŠ, učitelů a správců školního ICT. Stala se tak největší akcí svého druhu v České republice.

Mezi letošní žhavé novinky patřila např. možnost vyzkoušet si svět virtuální reality, gamifikaci výuky za pomocí Minecraft: Education Edition, bezpečná správa všech zařízení ve škole přes Microsoft Intune a mnoho dalších novinek.

Mediálním partnerem Roadshow byl časopis Řízení školy a záštitu nad akcí převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Celý program také zahajoval představitel MŠMT, pan náměstek Mgr Jaroslav Fidrmuc a to osobně na pražské konferenci a prostřednictvím moderních technologií i ve všech ostatních lokalitách.

Těm z vás, kteří se zúčastnili děkujeme a věříme, že jste si odnesli mnoho nových poznatků pro výuku a řízení školy. A s vámi ostatními se budeme těšit na viděnou na některé z dalších vzdělávacích akcí Microsoft pro školství.

Zdroj: Roadshowproskoly.cz

Materiály z přednášek a workshopů

Další setkání v říjnu 2018

Řízení školy