Ředitel naživo

Vydáno: 2 minuty čtení

Program Ředitel naživo opět přijímá přihlášky do nového běhu dvouletého programu plného inspirace! Dvojice z vedení škol se mohou hlásit až do 2. dubna 2023.

Do programu pro vedení škol se zapojilo již 76 škol z České republiky a 2 školy ze Slovenska a v aktuálních bězích jím prochází 81 ředitelů a jejich zástupců z 37 škol. Absolventi pokračují ve sdílení a vzájemné odborné podpoře v komunitě pedagogických lídrů. Všichni se společně učí, jak ve školách tvořit prostředí podporující učení všech dětí.

Zájemci, kteří se stihnout přihlásit do 5. března získají slevu na školném ve výši 5 000 Kč/osoba/rok.

Připojte se 21. února 2023 v 18:00 hod. na naši online ochutnávku a seznamte se s organizátory i absolventy programu, kteří se s vámi podělí o své postřehy ze studijní cesty do Estonska. Inspirujte se pro vaši ředitelskou praxi a sledujte naši online diskuzi. 

Na online ochutnávce se dozvíte také užitečné informace o programu Ředitel naživo a prostor bude i na zodpovězení vašich dotazů.

Více informací a registraci na akci najdete na www.reditelnazivo.cz/estonske-skolstvi-ocima-ceskych-reditelu

Chcete se dozvědět více?

Setkejte se s organizátory, průvodci i absolventy programu a zeptejte na vše, co vás o programu zajímá. Těšíme se vás na online informačním setkání dne 15. února 2023 od 18:00 hodin

Svou účast na informačním setkání potvrďte na www.reditelnazivo.cz/o-programu#informacnisetkani 

Zdroj: Učitel naživo