Pomozte vzlétnout knize Duhová parta až ke hvězdám

Vydáno: 2 minuty čtení

V současné době běží na www.hithit.com kampaň, která rozhodne o vydání, nebo také nevydání knihy vyprávějící kouzelný příběh plný nadpřirozených bytostí, jejich patronů, lásky i přátelství.... My samozřejmě z celého srdce doufáme v první variantu.

Vy můžete využít 20% slevy, kterou se nám pro školy podařilo vyjednat s autorkou knihy, Alenou Kuzmiakovou. Stačí si vybrat odměnu – Balík 5 knih se slevou 20 % pro školy a školky

O čem kniha je?

V knize najdete 7 kouzelných bytostí, pro které je vždy typická jedna z barev duhy, 7 kouzelných patronů a 7 kouzelných světů. Postavy se vydávají na společnou cestu do Duhálkova. Při svém putování zažívají různá dobrodružství a zjišťují, jak je důležité přátelství a pomáhat jeden druhému.

Pomozte vzlétnout knize Duhová parta až ke hvězdám

V čem je kniha jiná?

Celá kniha je veršovaná. Básničky se ze světa knih začínají pomalu vytrácet, což je velká škoda. Další přidanou hodnotou a jedinečností, která odlišuje Duhovou partu od nepřeberného množství dalších knih, je to, že všechny ilustrace jsou malovány ručně.

Jak to při takové kampani chodí?

Na začátku je stanovena částka, kterou je nutné během předprodeje vybrat na to, aby se pokryly veškeré náklady s tím spojené. V případě, že se vybere dostatek prostředků, daná odměna bude všem přispěvatelům zaslána do 3 měsíců od konce kampaně. A když se potřebné prostředky nevyberou? Všem přispěvatelům se vrátí peníze a kniha bohužel nevyjde.

Více informací o knize najdete zde: https://www.hithit.com/cs/project/10604/pomozte-vzletnout-knize-duhova-parta-az-ke-hvezdam

Duhová parta - QR

Zdroj: Pozvánka autorek