Neurověda ve vzdělávání

Vydáno: 2 minuty čtení

30. 3. 2023 se v Praze v hotelu DUO bude konat již VIII. ročník konference Neurověda ve vzdělávání.

A co vás na konferenci čeká?

Můžete se těšit na psycholožku a sexuoložku doc. PhDr. Lauru Janáčkovou, CSc., s její přednáškou Láska aneb kam mizí mozek, Mgr. Bohumila Kartouse s jeho shrnutím inovativních metod z pedagogiky příspěvkem Vzdělávání „z parního stroje na hyperloop“. Další částí konference Vás provede Mgr. Ivana Němcová, která přiblíží práci s talentovanými dětmi a v letošním ročníku nebude chybět prof. MUDr. Vladimír Beneš, DrSc., osobnost, kterou jistě nemusíme dlouze představovat, a který svým příspěvkem o mozku a mnohaletými zkušenostmi z oboru neurochirurgie přispěje k rozšíření vědomostí o nejdůležitějším lidském orgánu.

V odpolední části konference Vám poté nabídneme 2 workshopy, a to konkrétně Obohacování slovní zásoby Feuersteinovou metodou s Mgr. Vendulou Jaškovou, Ph.D., a bude pro vás připraven také nový workshop na téma Kyberšikana aneb šikana bez modřin, který povede odbornice z dané oblasti Mgr. Bc. Andrea Kretíková, MSc.

Akreditace MŠMT: Získali jsme akreditaci od Ministerstva školství, a co to pro vás znamená?

  • Pokud jste vy nebo vaše škola zapojena do projektů vzdělávání pedagogů, je možné uhradit příspěvek z těchto prostředků.
  • Každý účastník získá certifikát o absolvování konference.

Více informací naleznete zde http://www.neurovedavevzdelavani.cz.

Zdroj: Everesta, s. r. o.