Letní zážitkový kemp 2018 "Můžeš podnikat"

Vydáno: 5 minut čtení

4 dny, které rozjedou váš podnikatelský sen. Na letním kempu budeme hledat a pojmenovávat vaše silné stránky, talent a možnost jeho uplatnění. Na ramenou obrů se dozvíte, jak z nápadu udělat fungující byznys a plně využít svůj potenciál. 

Řízení školy onlineStačí jen hitnout tohle tlačítko:  

PŘIHLÁSIT SE NA LETNÍ KEMP

Kdy: 8. – 12. července 2018
Kde: Broumovský klášter
Za kolik: 4 350 Kč (v ceně je ubytování a strava).

Ano, můžeš.

Už nepotřebuješ si nic od nikoho nechávat schvalovat. Můžeš dělat věci, které tě baví.
Přijeď na letní kemp MŮŽEŠ PODNIKAT a ti nejlepší podnikatelé ti pomůžou nastartovat tvůj byznys.

Podnikat může každý, i ty!

 Kemp je pro vás pokud

  • jste člověk, ve kterém vybuchují nové nápady a chce měnit svět kolem sbe
  • se chcete dozvědět, jak si za své záliby nechat ještě zaplatit
  • jste optimista, který nemá “nemožné” ve svém slovníku
  • chcete objevit své silné stránky a najít pro ně uplatnění
  • jste ve věku 16 až 24 let

Kemp si zamilujete, protože tam

Nepotkáte žádné lektory nebo individuální kouče, kteří by vás chtěli opít rohlíkem. Čekají na vás praví podnikatelé, kteří se těší na to, až s vámi budou moci nasdílet své know-how a pomoci vám růst. Budete tvořit, objevovat, prezentovat a to vše pod drobnohledem lidí, kteří kdysi stáli taktéže na rozcestí, zda začít podnikat či nikoliv. Vezmeme váš nápad (anebo jej vymyslíme) a uděláme vše pro to, abyste na konci týdne odjeli se vším, co potřebujete pro to, aby se stal skutečností.

Co o loňském kempu říkají jeho účastníci?

Den za dnem

1. den: Já a moje silné stránky
Budete se nejprve seznamovat, aby se vám v průběhu týdne lépe žilo, bylo a pracovalo. První den povede Arnošt Štěpánek, zkušený lektor a podnikatel. Pod jeho vedením budete objevovat své silné stránky, to, v čem jste dobří, jak vás vidí ostatní a jak můžete své schopnosti využít. Každý člověk je výjimečný, a je dobré hledat svou výjimečnost a umět ji pojmenovat.

2. den: Oči podnikatele – od nápadu k cíli
Druhý den se budete učit, jak se dívat na svět očima podnikatele. Vytvoříte skupinky s jednotlivými podnikatelskými záměry, na kterých budete dále během týdne pracovat. Můžete pracovat i individuálně. Je možné pracovat nad tématy, která si přinesete z domova nebo, která vás napadnou na kempu. Naučíte se vytvořit pracovní tým. Odpoledne rozpracujete podnikatelský záměr metodou “lean canvas” pod vedením Tomáše Formánka. V závěru dne byste měli mít hotový byznys plán (co, jak, proč, kdy, pro koho, za koho, kdo).

3. den: Finance nejsou jen peníze
Třetí den povede Petr PilinBudete se učit vnímat hodnotu vašeho podnikatelského záměru. Nakolik si ceníte produkt nebo službu, kterou vytváříte a kdo jsou vaši zákazníci? Jak se tvoří cena a může být různá pro různé typy zákazníků? Jak funguje sleva? Součástí je i tvorba rozpočtu. Když něco prodáváte, musíte vědět, že byste si to sami koupili, a že si vážíte toho, co jste vytvořili. Kdo nechce o prázdninách počítat, může se přidat k ostatním.

4. den: Marketing, prezentace
Dobré prezentování a komunikace jsou klíčem k ostatním lidem. Každý záměr a nápad musí umět člověk sdělit ostatním tak, aby pro ně byl pochopitelný. Aby věděli, jaký z něho mohou mít užitek. Čtvrtý den povede Vojtěch Dlouhý. Pod jeho vedením se budete věnovat komunikaci a prezentaci. Každý nápad musí člověk umět vysvětlit ve dvou větách. Musí zaujmout. Prezentační a komunikační dovednosti budete trénovat celý den.

Poznejte tým, poznáte sebe

V průběhu celého kempu budete mít možnost poznat i sami sebe, jak pracujete samostatně a jak naopak v týmu, malém i velkém. K tomu všem poslouží i různé hry zaměřené právě na posouvání hranic své komfortní zóny. Na konci tohoto kempu budete odjíždět nabití novou energií a elánem k tom, abyste změnili svůj život. Budete motivováni k tomu, abyste byli opravdu ve svém životě úspěšní.
 
Program je vytvářen tak, aby jednotlivé aktivity na sebe navazovaly a opravu vás posouvaly dál. “Co vám mohu slíbit je, že se společně nasmějeme, někdy budeme přemýšlet tak, že se nám bude kouřit z hlavy, možná si i zabrečíme, prostě pojedeme bomby a bude to jízda!” říká Michal Ondra, který bude vaším hlavním průvodcem.

Zdroj: Pozvánka na letní kemp, https://muzespodnikat.cz/letni-kemp-2018/

Jak a kdy zaplatit

Celý účastnický poplatek 4 350 Kč zašlete do sedmi dnů od vyplnění přihlášky na bankovní účet číslo 275740390 / 0300 (ČSOB). Do zprávy pro příjemce napište Vaše jméno.

Pokud Vaši platbu v uvedeném termínu nezaznamenáme, uvolníme místo pro dalšího zájemce. Děkujeme za pochopení.

Zdroj: https://muzespodnikat.cz/letni-kemp-2018/