Kurzy Pražského inovačního institutu

Vydáno: 3 minuty čtení

Tři kurzy, které pořádá Pražský inovační institut.

1) Kurz Podpora podnikavosti žáků středních a základních škol 

Chcete vzdělávat kreativní a podnikavé žáky a přenášet podnikavost i na své kolegy ve škole? Od 24. října se rozbíhá kurz Podpora podnikavosti žáků SŠ a ZŠ. Je určený pro pražské ředitelky a ředitele škol, učitelky a učitele a také pro studentky a studenty pedagogiky. Díky kurzu získáte kompletní náhled na problematiku podnikavosti, vyzkoušíte praktická cvičení a techniky, které můžete hned vyzkoušet ve výuce, získáte nové zdroje informací a informací odjinud a pomůžete vašim žákům připravit se na rychle se měnící svět. Kurz je rozdělen do 5 půldenních prezenčních setkání a začíná 24. října. Více informací o kurzu najdete v článku na blogu Pražského inovačního institutu. Do kurzu se můžete přihlásit pomocí formuláře ZDE. Kurz probíhá v rámci projektu iKAP II - Inovace ve vzdělávání a díky tomu je pro účastníky bezplatný.

Více informací na e-mailech: lichtenberkova@prahainovacni.eu či hausdorfova@prahainovacni.eu.

2) Kurzy češtiny, interkulturní podpora a arteterapie bezplatně pro děti z Ukrajiny

Pro děti z Ukrajiny, které k nám z domova utekly před válkou, nabízí projekt iKAP II - Inovace ve vzdělávání kromě jazykových kurzů a interkulturní podpory také terapii a psychologické poradenství. Vše probíhá ve spolupráci s organizací InBáze.

Arteterapie probíhá každou středu v prostorách Pražského inovačního institutu (Celetná 19, Praha 1). 

15:00 - 16:30 pro děti 5-8 let

17:00 - 18:30 pro děti 9-12 let

lektorka: MgA. Petra Lacinová

Registrace na/ Реєстрація: Арт-терапія для дітей з України : lacinova@inbaze.cz či na tomto odkazu.

Plakát si můžete stáhnout na tomto odkazu. Více informací o tom, co pro děti a rodiny z Ukrajiny projekt iKAP II - Inovace bezplatně nabízí, najdete na této stránce.

3) Leadership program Rozvíjíme školu spolu

pro ředitele a vedoucí pracovníky pražských škol nabízí ještě poslední volná místa a možnost přihlásit se do skupin, které s programem začínají v průběhu října. Podrobnosti k programu Rozvíjíme školu spolu najdete na tomto webu. V šesti modulovém leadership programu nabízíme zážitkový program pro všechny, kteří v sobě chtějí objevit lídra. Učíme strategické řízení škol a poskytujeme i koučink. Bezplatný program je součástí projektu iKAP II: Inovace ve vzdělávání.

V případě vašeho zájmu vyplňte prosím přihlašovací formulář zde. Pokud budete mít zájem o další informace, napište nám na e-mail: leadership@prahainovacni.eu.