Konference "Zástupce ředitele ve víru změn"

Vydáno: 1 minuta čtení

Včera proběhla za účasti náměstka pro řízení sekce operačních programů Václava Velčovského v prostorách CEVRO Institutu v Praze odborná konference s názvem „Zástupce ředitele ve víru změn“.  Náměstek pro řízení sekce operačních programů poskytl základní informace k výzvě na šablony pro mateřské a základní školy, ve které je aktuálně stále možné předkládat žádosti o podporu.

V souvislosti s uvedenou výzvou byly navíc všem zájemcům z řad účastníků konference v průběhu celého dne poskytovány praktické informace ze strany Řídicího orgánu OP VVV.

Na této konferenci byla předána ocenění nejlepším zástupcům ředitelů škol v rámci 3. ročníku soutěže „Zlatá karabina“. Vítězkou soutěže Zlatá karabina se stala Marcela Javoříková ze ZŠ Mánesova, Otrokovice, stříbrnou karabinu získala Radka Bradáčová, MŠ v Lukách, Rakovník a bronzovou Jana Radostová, ZŠ Ostrava - Poruba. Porota udělila také tři ceny za mimořádný počin – Ivaně Heidukové ze ZŠ T. G. Masaryka Bohumín-Pudlov Trnková, Michaele Kuthanové ze ZUŠ F. Pišingera, Trhové Sviny a Haně Pilařové ze ZŠ Stráž.

Zdroj: http://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/namestek-velcovsky-na-konferenci-zastupce-reditele-ve-viru