Konference Talent na školách

Vydáno: 2 minuty čtení

Dovolujeme si vás pozvat na konferenci Talent na školách, Mezinárodní konferenci o práci s nadanými žáky v ČR a zahraničí, která se koná dne 1. 12. 2022 od 13:00 do 19:30 hod. v Podnikatelském a inovačním centru HMP (Škodův Palác, Charvátova 6, 110 00 Praha 1). 

Cílem konference je zviditelnit práci s nadanými dětmi. Dozvíte se, jaká je situace v hlavním městě Praha a co vlastně znamená nadání. Jak s nadanými pracovat a jaké nástroje podpory k tomu lze využít? Jaký vliv může mít na nadané wellbeing? Jaké jsou dopady, pokud v tomto směru škola nekoná, proč by měla začít a jaké jsou příklady dobré praxe z ČR i zahraničí? 

Druhý den 2. 12. 2022 od 13:00 do 17:00 hod. na stejném místě naváže na konferenci odborný pracovní workshop s Havou Vidergor na téma Tools for Developing Futures Thinking Among Gifted and Able Learners, který se uskuteční v anglickém jazyce bez tlumočení.

 

Na konferenci se zdarma registrujte zde (kapacita 70 osob) a na workshop se zdarma závazně registrujte zde (kapacita 26 osob).