Konference Future Edu

Vydáno: 1 minuta čtení

Jsme svědky velkého posunu na cestě k předpokládané technologické evoluci. Dva velcí tech giganti, Facebook a Microsoft, zahájily své manévry zaměřené na vedoucí pozice v metaverzu. Tento běh téměř jistě přetvoří naši budoucnost. Jak změní podobu školství? Právě to bude tématem hybridní konference FutuerEdu, která se koná 14. září v Operu.

Jedním z keynote řečníků bude John Moravec, ten během konference odprezentuje studii, která shrne poznání vybraných profesionálů a poslouží jako základní kámen k tvorbě prognózy o budoucnosti vzdělávání a dalším debatám v rámci jednotlivých bloků.

Není Vám lhostejná budoucnost vzdělávání?

Zaregistrujte se na konferenci zde https://forms.gle/WyBXsFVACLCNZ8YR7

Pokud nemůžete osobně, připojte se k online přenosu, na který se můžete zaregistrovat na https://lnkd.in/dEqjU4Dg

Hlavními partnery jsou Praha.eu, T-Mobile CZ a Nadace České spořitelny. Partnery jsou Lenovo Czech, Prague British International School a Bakaláři. Hlavním mediálním partnerem jsou Hospodářské noviny. Mediálními partnery jsou Řízení školy a Presloviny. Organizátory akce jsou Opero, Pražský inovační institut, Aspen Institute Central Europe a Národní pedagogický institut ČR. Konference vzniká ve spolupráci s Učitel naživo , Eduzměna, Česko.Digital, Red Button EDU a Global Teacher Prize.