Konference Cena adiktologie 2017

Vydáno: 2 minuty čtení

Dne 30. listopadu 2017 proběhne v reprezentativních prostorách děkanátu 1. LF UK další ročník národní adiktologické konference Cena adiktologie. Letošní téma se zaměřuje na péči o děti v adiktologii - čeká Vás široká škála odborných příspěvků z celé řady specifických programů zaměřených na adiktologickou péči o těhotné, děti a dospívající.

Klinika adiktologie 1. LF UK a VFN v Praze pořádá dne 30. listopadu 2017 již XII. ročník národní adiktologické konference, která proběhne v prostorách děkanátu 1. LF Uk, Praha 2, Na Bojišti 3.

Letošní téma konference je Dětská péče v adiktologii: krátká reflexe dosavadních zkušeností a nových možností. V rámci odborného programu Vás čekají tři samostatné bloky, s 11 přednáškami, ve kterých se budeme věnovat jak péči o těhotné uživatelky návykových látek, o rodiče dětí, které tyto látky užívají, tak i samozřejmě o děti a dospívající, kteří se potýkají s problémem závislosti.

Představíme Vám možnosti práce s dospívajícími v různých typech adiktologických ambulancí, možnosti stabilizace rodinného systému u matek uživatelek, krátkou intervenci realizovanou praktickým lékařem pro děti a dorost a samozřejmě nebude chybět ani kazuistika. Program konference naleznete v příloze.

Součástí odborného programu bude rovněž vyhlášení vítěze Ceny adiktologie a Ceny Kiron za uplynulý rok a slavnostní přednání těchto ocenění.

Účast na konferenci je bezplatná. V případě, že máte zájem konference se zúčastnit, prosíme Vás - s ohledem na kapacitu sálu a připravovaná osvědčení - o registraci na mailu cena.adiktologie (zavináč) seznam.cz

Zdroj