Hustej návod na použití internetu konečně nalezen

Vydáno: 2 minuty čtení

Dobrý den,

řadě z nás, kterým zastoupil cestu, přináší překvapení každý den. Tak nějak proplouváme a doufáme, že je vše, jak má být. Pro mladší se stal již samozřejmostí. O kom je řeč? O teprve 26 let

 starém mladém internetu v České republice.

Ruku na srdce.Kdo z nás si prošel návod na jeho použití? A dostali jsme ho vůbec? Vzhledem k překotnému vývoji zůstal asi ještě v tisku…

Nově vzniklá rizika jdou většinou mimo nás. Realita je ale neúprosná. Volání na Linku bezpečí s „internetovými“ tématy vzrostlo za posledních deset let 16x! Děti nejčastěji řeší kyberšikanu, obtěžování přes sociální sítě, sexting, vydírání nebo zneužívání osobních údajů.

Pořád si myslíte, že se nás to netýká? Ale týká! Pouze pětina dětí, které se dostanou do internetového průšvihu, totiž hledá pomoc u svých rodičů.

Jak situaci změnit? Děti dnes poslouchají YouTubery víc než své rodiče. Tak proč také nemít svou YouTuberku? Je multifunkční, poradí Vám, rodičům, prarodičům i kamarádům.

Netřeba již zdržovat, seznamte se s naší Hustou Lídou. Sdílejte ji, ať pomůžete i o dům dále. Napište jí do komentářů, bude ráda.

A pozor, Hustá Lída je opravdu hustá!

Jít za Hustou Lídou

Hynek Harvánek

Vedoucí péče o dárce

Linka bezpečí, z.s.

 Řízení školy online

 

Zdroj: Pozvánka Linky bezpečí, z. s.