Doplňující didaktické studium španělského jazyka

Vydáno: 2 minuty čtení

Vzdělávací institut Středočeského kurzu nabízí zájemcům kvalifikační kurz „Doplňující didaktické studium španělského jazyka.“  

Kurz je určen učitelům španělštiny k doplnění odborné kvalifikace učitele ŠJ podle § 12 písm. b) a d) zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Řízení školyKurz bude realizován v Praze ve spolupráci s KCVJŠ-Krajským centrem vzdělávání a Jazykovou školou Plzeň. Účastníci obdrží osvědčení vystavené KCVJŠ Plzeň, které je držitelem akreditace tohoto kurzu – Jde o jedinou MŠMT udělenou akreditaci pro studium v ČR!

Předpokládaná realizace kurzu: konec února 2017 - červen 2017, tj. 8 sobotních celodenních seminářů. Konkrétní termíny budou upřesněny.

Přihlášky přijímáme do 10. 2. 2017 nebo do naplnění potřebné kapacity pro otevření kurzu. Více informací a přihlášky zde

Cílem doplňujícího didaktického studia je získat znalosti a dovednosti z didaktiky španělského jazyka. Studium je zaměřeno na osvojení si vzdělávacích cílů ve všech čtyřech jazykových dovednostech žáků, jak v receptivních, tj. v porozumění písemnému projevu (čtení) a ústnímu projevu (poslech), tak v produktivních, tj. v samostatném písemném a ústním projevu s rozlišením pro jednotlivé věkové skupiny žáků ZŠ a SŠ. Studium je rozděleno do 15 tematických bloků.

Studium bude ukončeno závěrečnou zkouškou před komisí, úspěšní absolventi obdrží osvědčení o absolvování studia.

Organizační garant: Mgr. Jaroslav Borský (borsky@visk.cz) a PhDr. Eva Koberová (koberova@visk.cz)

Zdroj: Vzdělávací institut Středočeského kraje