Den otevřených dveří aneb Knihovna, jak ji neznáte

Vydáno: 1 minuta čtení

Pedagogická knihovna J. A. Komenského letos oslavuje 100. výročí svého založení. V rámci oslav výročí ve čtvrtek 3. října 2019 proběhne akce Knihovna, jak ji neznáte. Pedagogická knihovna zve své čtenáře, přátele, školy a širokou veřejnost na bohatý doprovodný program.

Těšit se můžete na exkurze, komentované prohlídky, autorská čtení, čtenářské dílny nebo na setkání s autory knih pro děti. Den otevřených dveří nabídne jedinečnou příležitost nahlédnout do dílen restaurátorů a seznámit se s digitalizací knih. V 15:00 bude slavnostně otevřena studovna Sukovy knihovny literatury pro mládež. Proběhne prezentace vzácných historických knih z jejích fondů.

Návštěvníci, kteří si právě v den konání akce založí čtenářský průkaz, obdrží čestnou vstupenku do Národního pedagogického muzea J. A. Komenského a možnost zúčastnit se zdarma semináře Metody rychločtení.

 

Den otevřených dveří bude probíhat ve čtvrtek 3. října (po celý den) v budově Pedagogické knihovny (Jeruzalémská 12, Praha 1), a to od 10:00 do 17:00.

Řízení školy onlnie

Zdroj: Pozvánka a tisková zpráva, Pedagogická knihovna J. A. Komenského letos