Avizo: Evropský týden odborných dovedností 2016

Vydáno: 1 minuta čtení

Ve čtvrtek 8. prosince se v rámci prvního Evropského týdne odborných dovedností - Objev svůj talent! sejde ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová se zástupci Národního ústavu pro vzdělávání, Domu zahraniční spolupráce a se zástupci středních odborných škol a učilišť. Evropský týden odborných dovedností vyhlásila Evropská komise jako součást Nové agendy dovedností pro Evropu. 

Kromě představení aktivit realizovaných v rámci Evropského týdne odborných dovedností bude vedena diskuse o otázkách, jak mohou odborné dovednosti podporovat inovace a konkurenceschopnost nebo jaké mají pracovní vyhlídky žáci středních odborných škol a učilišť.

Na setkání vystoupí ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová, ředitelka Národního ústavu pro vzdělávání Helena Úlovcová, zástupci Domu zahraniční spolupráce a zástupci středních odborných škol a učilišť.

Setkání se uskuteční 8. 12. 2016 od 14 hod. v Domě zahraniční spolupráce, Na Poříčí 1035/4, Praha 1.

Před zahájením programu si lze v prostorách Domu zahraniční spolupráce prohlédnout stánky s prezentacemi a praktickými ukázkami odborných dovedností žáků středních odborných škol a učilišť.

Více informací zde: Evropský týden odborných dovedností 2016 a zde: http://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/zacne-evropsky-tyden-odbornych-dovednosti

Zdroj: http://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/avizo-evropsky-tyden-odbornych-dovednosti