Tradiční předvánoční akce v naší mateřské škole

Vydáno:

Předvánoční období je v naší školce spojené s konáním tradičních akcí. Děti ze třídy Kytiček a paní učitelky si společně připravily předvánoční besídku plnou básniček a písniček s pohybem. Děti besídku poctivě nacvičovaly pro své maminky, tatínky, sourozence, babičky a dědečky.

Tradiční předvánoční akce v naší mateřské škole
Termín patří mezi nejdůležitější body, které je nutné připravit, jelikož musí být rodičům včas oznámen. Nejvhodnější datum byl čtvrtý prosince. Datum čtvrtého prosince se nám líbil i proto, že je to den před příchodem Mikuláše, andělů a čertů do mateřské školy. Příchod Mikuláše, andělů a čertů je pro některé děti jediným setkáním s Mikulášem, milými anděly a strašidelnými čerty. Myslíme si, že je dobré děti připravit na tuto událost. Jelikož děti mají rády písničky a básničky, čertovská besídka je vhodnou přípravou na již zmíněnou událost. Příprava takové čertovské besídky není vůbec jednoduchá věc. Především s pekelným počtem dvaceti čtyř čertíků a jedním Luciferem.
Obě paní učitelky promýšlely a následně připravily program vystoupení. Práce to nebyla určitě jednoduchá a výběr jednotlivých písniček, básniček a tanečků neby

Související dokumenty