Zámecký oběd v Chroustovicích z místních regionálních potravin pomáhali vařit studenti i radní Pardubického kraje

Vydáno:

Projekt „Kuchyně našich babiček“, ve kterém se vaří podle starých tradičních receptur a zároveň podle současných moderních trendů a výživových doporučení, se přehoupl do své druhé poloviny - tentokrát na Odborném učilišti v Chroustovicích. Je to v pořadí třetí akce, třetí okres Pardubického kraje, třetí školní jídelna, která se do projektu zapojila. Projekt je záměrně umisťován do různých typů škol zřizovaných Pardubickým krajem. Po Střední zdravotnické škole ve Svitavách a Střední škole obchodu, řemesel a služeb v Žamberku bylo organizátory z odboru školství Pardubického kraje zvoleno odborné učiliště na Chrudimsku, které se řídí krédem: netrap se teorií, staň se řemeslníkem!

Zámecký oběd v Chroustovicích z místních regionálních potravin pomáhali vařit studenti i radní Pardubického kraje
Ing. Bc.
Vladimír
Štefančík,
referent odboru školství Krajského úřadu Pardubického kraje
Na odboru školství Pardubického kraje před dvěma lety rozhodli podpořit přímou výměnu zkušeností a teoretické kurzy organizované naším krajským

Související dokumenty