Specializační studium pro školní metodiky prevence

Vydáno: 1 minuta čtení

Organizace SEMIRAMIS z. ú., která již přes 20 let působí v oblasti prevence rizikového chování a vzdělávání pedagogů otevírá 5. běh studia pro školní metodiky prevence.

Řízení školy onlineSpecializační studium odpovídá vyhlášce č. 317/2005 Sb. § 9 c , studium k výkonu specializovaných činností.

V rámci 16ti dvoudenních setkáních po 17ti výukových hodinách účastníci získají informace, ale především dovednosti, sebezkušenosti a praktické návody, jak reagovat v náročných školních situacích, které se ve školním prostředí mohou stát.

Studium je vhodné, pro školní metodiky prevence, nebo pedagogy, kteří se chystají na tuto pozici, zajímá je téma rizikového chování ve školním prostředí.

  • akreditace MŠMT, v rámci DVPP
  • délka 300 hodin, celkem 1,5 roku
  • 2 kmenoví lektoři  (M. Zavadil - preventista, rodinný terapeut, supervizor, ředitel Semiramis; J. Musilová - psycholožka, oblastní metodička prevence z PPP Hradec Králové) a další odborní lektoři, na speciální témata
  • setkání se uskuteční 1 x měsíčně, vždy čtvrtek, pátek a to v Penzionu Na Farmě, Choťovice ( dobrý dojezd z Prahy Hradce Králové, Kolína)
  • začínáme v březnu 2022

Přihlášku ke studiu, nebo dotazy zasílejte na mail cva@os-semiramis.cz

Kontakt: Petra Kristlová, vedoucí vzdělávacích aktivit; Semiramis z.ú.; Tel. 775 950 006

 

Zdroj: Semiramis z.ú