Kurzy zdarma pro děti zdravotníků, hasičů a policistů

Vydáno: 1 minuta čtení

Zdravotní personál z nemocnic, ale i hasiči a policisté stojí v první linii boje s epidemií Covid-19. Společnost Tutor zaměřující se na přípravné kurzy k přijímacím zkouškám a maturitě se jim proto rozhodla poděkovat tím, že jejich dětem zdarma nabízí  speciálně vypsané online kurzy zaměřené na češtinu a matematiku. Kurzy začínají v týdnu od 13. dubna.

„Tyto kurzy z češtiny a matematiky jsou určené pro děti z pátých až devátých tříd a jsou rozdělené podle věku. Kombinují přípravu na přijímací zkoušky na střední školy, doučování a pomoc s domácími úkoly, protože tito rodiče nyní nepochybně mají jiné starosti než se s dětmi doma učit. Přihlásit se u nás mohou zájemci z celé republiky, k účasti jim stačí počítač a připojení k internetu,“ říká Lucie Málková, ředitelka společnosti Tutor.

Kurzy jsou kromě toho za standardní cenu otevřené i dalším zájemcům. Společnost Tutor dále v rámci současné mimořádné situace vypsala i několik termínů online Přijímaček nanečisto za 100 Kč (standardní cena jinak činí 850 Kč). V nich si mohou páťáci a deváťáci zkusit přijímací zkoušky na střední školu se vším všudy včetně vyhodnocení a zpětné vazby od lektora.

Bližší informace a kontaktní údaje pro přihlášení zájemci naleznou na webových stránkách společnosti Tutor.

 Zdroj: Tisková zpráva ze dne 8. dubna 2020, Tutor. s. r. o.