CTM rozšířilo nabídku nabídku digitálního vzdělávání i na mladší děti od 6 let

Vydáno: 3 minuty čtení

Centrum pro talentovanou mládež

Objevitelské (ne)soboty ONLINE

Pohybohrátky, Vědátoři v kuchyni, Tajemství peněz. To jsou příklady online lekcí, které se připravili naši lektoři pro děti od 6 do 10 let a pro děti 11 až 14 let. Čeká nás první testovací týden, ve kterém se lektoři každý den na hodinu potkají s dětmi a stráví společně čas poznáváním i zábavou. Stejně tak, jak jsou děti zvyklé z Objevitelských sobot, které jsme prozatím museli zrušit.

Registrace do jarního semestru stále otevřeny

Studenti si stále mohou vybírat z katalogu online kurzů v angličtině a zvolit si svůj obor ke studiu na virtuální škole CTM. Kurzy CTM Online jsou unikátní v tom, že student studuje online, v angličtině a zároveň má živý kontakt s instruktorem a s ostatními studenty. To je v tuto chvíli zásadní, protože studenti ze dne na den ztratili svoje komunity, třídy, kontakt se spolužáky i učiteli.

Z naší zkušenosti víme, že studenti své spolužáky i průvodce potřebují a nakonec si budou nejvíce užívat, ale i pamatovat, právě ty části online výuky, co proběhly naživo.

Studenti od 11 let po maturanty mohou studovat z domova, kvalitní a profesionální kurzy v angličtině a věnovat se oboru, který je baví.

Školy učí s CTM

Školám nabízíme kurzy CTM Online k výuce v celých třídách, pod vedením pedagogů školy. Pedagogy zaškolíme na online systém prostřednictvím webinářů s našimi instruktory. Celý program přizpůsobíme škole na míru.

CTM Online je dlouhodobé řešení pro propojení online a prezenční výuky – začněte online a pokračujte ve třídách či kombinací výuky podle toho, jak to škole bude vyhovovat. Z každé školy se díky CTM může stát škola virtuální.

Začít je možné s kurzem Literature, Literacy and Critical Thinking (module Sci-fi), který propojuje angličtinu, kritické myšlení a literaturu napříč žánry. Ve středu proběhne webinář k proškolení učitelů.

Aktuálně kurz využívají Gymnázium PORG, Gymnázium Na Zatlance, Gymnázium Hello Ostrava, Gymnázium Jana Palacha, Gymnázium Jana Nerudy, Gymnázium Jírovcova České Budějovice, Gymnázium Masarykovo náměstí Zlín. Tento týden se do webináře zapojily i další školy, připojte se i vy!

Webinář pro pedagogy - středa 25. 3. od 9:00 do 10:00

NABÍDKA KURZU PRO ŠKOLY a přihláška k webináři

 

Zdroj: Aktuálně z CTM ze den 20. března 2020