Setkání pracovníků školních jídelen - "Garden party"

Vydáno:

Magistrát hlavního města Prahy ve spolupráci s Asociací zřizovatelů školních jídelen uspořádal v posledním zářijovém týdnu již 2. ročník celopražského setkání pracovníků školních jídelen.

Setkání pracovníků školních jídelen - „Garden party“
Ilona
Kumžáková Richterová,
referentka stravování, Magistrát hlavního města Prahy, odbor školství a mládeže
Setkání se tentokrát odehrálo v krásných prostorách botanické zahrady SOŠ Jarov. Hosté se mohli pokochat prostředím nádherného parku, pro zájemce byly připraveny komentované prohlídky téměř 100 let starých skleníků. Odpoledne pak zpříjemnilo vystoupení dětské hudební kapely pod taktovkou ředitele ZUŠ Učňovská, Praha 9, pana Martina Hauptmanna.
Mezi hosty, kterých bylo téměř 160, pochopitelně převládaly především dámy, ale přesto se našlo i několik mužských zástupců. Všichni ocenili vynikající pohoštění připravené SOU gastronomie a podnikání Za Černým mostem v Praze 9.
Celá akce byla připravena jako ocenění náročné práce zaměstnanců školních jídelen, která je bohužel stále nedoceněna. V tomto duchu se vyjádřila i většina pozvaných významných hostů, mezi nimiž nechyběla radní pro školství a evropské fondy Ing. Mgr. Irena Ropková či čestná předsedkyně Asociace zřizovatelů školních jídelen MUDr. Kateřina Cajthamlová. Tu ostatně mnohé z kuchařek dobře znají nejen jako čestnou předsedkyni asociace, ale také z kurzů o komunikaci ve školní jídelně, které se konají za podpory pražského magistrátu.
Rádi bychom tedy ještě jednou touto formou poděkovali všem zaměstnancům školních jídelen za jejich práci a obětavost.
OHLASY
Dobrý den,
moc děkujeme za pozvání na setkání pracovníků školních jídelen, které se konalo 26. 9. 2018. Naše zaměstnankyně byly nadšené z prohlídky skleníků a akci si moc užily. Vše se jim moc líbilo.
Děkujeme
za MŠ Markušova, MŠ Dubnova
Zuzana Müllerová, vedoucí jídelny
Vážená paní ředitelko,
dne 26. 9. 2018 se zástupci MČ Praha 15 spolu s pracovníky školních jídelen zúčastnili „Garden party“ - setkání pracovníků školních jídelen v prostorách botanické zahrady SOŠ stavební a zahradnické v Praze 9.
Musíme opět konstatovat, že tato akce byla velmi dobře organizačně připravena, doplněna zajímavým programem a panovala příjemná neformální atmosféra. Naši pracovníci školních jídelen vnímají velmi pozitivně, že se aktivně mohou zapojovat do řady akcí pořádaných MHMP a že je jejich práce oceňována.
Dovolujeme si Vám, vážená paní ředitelko, poděkovat za MČ Praha 15 a vyslovit přání, aby naše velmi dobrá spolupráce pokračovala i v dalších letech.
S pozdravem
Jaroslava Šimonová, vedoucí odboru školství, kultury a zdravotnictví

Související dokumenty