Receptura: 25-ŠJ-0027 Špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Vydáno:

 

Receptura: 25-ŠJ-0027 Špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou
(Aktualizováno: 16. 10. 2017 10:03:48)
Receptura je na 10,00 MJ, (MJ=ks)
Surovina             Název suroviny                    Hm              Norma A
-------------------------------------------------------------------------------
87-00-0910           Sůl                               H               0,030
65-00-3095           Kuřecí řízky                      H               1,000
67-00-0650           Smetana 12%                       H               0,500
67-00-1170           Sýr cihla                         H               0,500
56-00-0220           Olej                              H               0,080
58-VI-0758           Gyros - koření                    H               0,005
72-ŠJ-0960           Těstoviny gnocchi                 H               2,500
58-00-0522           Česnek                            H               0,200
02-00-3160           Cibule                            H               0,600
67-00-1210           Sýr plísňový                      H               0,600
71-00-9190           Mražený špenát                    H               1,000
58-00-0503           Pepř mletý                        H               0,001
-------------------------------------------------------------------------------
Alergeny:            01 Obiloviny obsahující lepek 07 Mléko 06 Sójové boby (sója)
 
 
 
Technologický postup:
 
Dle návodu uvaříme gnocchi. Na oleji opečeme cibuli, přidáme na kostky nakrájené 
kuřecí maso, osolíme, opepříme a dáme česnek. Zalijeme trochou vody (vývar)  
a dusíme do měkka. Do masa přidáme rozmražený listový špenát, zalejeme smetanou  
a přidáme nastrouhanou nivu. Na závěr zamícháme s uvařenými gnocchi.

Související dokumenty