Řízení školy online
Aplikace pro řízení školy

30denní zkušební přístup ZDARMA

Registrace

Online časopis

Seřadit podle::

Seřadit podle::

Klíčové slovo Dohoda o provedení práce

Cesta do hlubin nadané duše

Datum: Autor/autoři: Ing. Miriam Janyšková, MBA Rubrika: Klima školy Vydání: ŠD 1/2020 Ročník: 2020

Být ve škole jedničkářem ještě neznamená být v životě úspěšný a šťastný. Ne že by se jedničkáři dobře neuchytili, ale ze svého okolí určitě známe i zcela jiné, překvapivé scénáře. Jeden z třídních premiantů je úspěšným byznysmenem, druhý ale nedok...

Pět pravidel na pěti prstech: jednoduchý návod na lepší atmosféru ve třídě

Datum: Autor/autoři: Dipl.-Pol. Bára Procházková Rubrika: Klima školní družiny Vydání: ŠD 1/2020 Ročník: 2020

Aby bylo v kolektivu dětí všem dobře, je nutné dodržovat určitá pravidla. Když děti budou vědět, jak se mají chovat, budou se zároveň cítit jistě a bezpečně. Nová metodika Dobrý začátek nabízí konkrétní návod, jak společně s dětmi pravidla nastavi...

Poradna

Datum: Autor/autoři: PhDr. Mgr. Monika Puškinová, Ph.D. Rubrika: Poradna Vydání: ŠD 1/2020 Ročník: 2020

Sůl ve školním stravování

Datum: Autor/autoři: Miriam Návratová Rubrika: Zdraví a výživa Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Česká republika je na pomyslné třetí příčce v evropském měřítku užívání kuchyňské soli. Průměrný Čech zkonzumuje denně 15,5 g, což je třikrát více, než je doporučováno Světovou zdravotnickou organizací. Opravdu se nemáme čím chlubit. Sůl je jedním...

Každé jídlo stojí za záchranu aneb Nejlepší odpad je ten, který nikdy nevznikne

Datum: Autor/autoři: Daniel Herrmann Rubrika: Oznámení Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Představujeme vám internetové tržiště Nevyhazuj.cz, které je on-line nabídkou nevydaných hotových jídel, jež gastro podnikům často zbývají po skončení výdejní doby v rámci denního menu či bufetové nabídky. Je to tržiště jídel, která nejsou jídelny...

Bramborové rohlíky

Datum: Rubrika: Recepty Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Singapurské nudle

Datum: Rubrika: Recepty Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Realizace projektu "Moderní pojetí tradičních receptur ve školních jídelnách Pardubického kraje" s podtitulem "Kuchyně našich babiček" pokračuje, tentokrát na Střední průmyslové škole stavební Pardubice

Datum: Autor/autoři: Mgr. Hana Rohová Rubrika: Představujeme Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Již čtvrtá realizace výše uvedeného projektu, který poukazuje nejen na kvalitu a pestrost stravy ve školních jídelnách, ale i na vysokou úroveň školního stravování u nás, proběhla v Rybitví na Střední průmyslové škole stavební Pardubice. Tentokrát...

Rybitví, Rybitví, Rybitví, ani tam to není špatný... Rybitví, Rybitví, Rybitví, i tam se vaří fajn!

Datum: Autor/autoři: Ing. Bc. Vladimír Štefančík Rubrika: Představujeme Vydání: ŠJ 1/2020 Ročník: 2020

Projekt „Moderní pojetí tradičních receptur ve školních jídelnách Pardubického kraje“ s podtitulem „Kuchyně našich babiček“ se pomalu chýlí ke svému konci, a tak, zatímco pracovníci odboru školství pomalu, ale jistě hledají inspiraci pro další nav...

Rubriky