Řízení školy online
Aplikace pro řízení školy

30denní zkušební přístup ZDARMA

Registrace

Online časopis

V jaké úpravě se ryby dostávají na český trh?

Datum: Autor/autoři: Tomáš Potůček Rubrika: Sezónní potraviny

Vynecháme-li dělení podle výskytu kostí a podle fyzikálního stavu, tedy hluboce zmrazené, čerstvé, chlazené a rozmrazené, existuje celá řada mezinárodně sjednocených úprav. Asi nejvíce práce v kuchyni si užijete s celou nekuchanou rybou, ty jsou nabízeny převážně v čerstvém stavu, pak máme samozřejmě celé ryby kuchané, kuchané bez hlavy, s hlavou a s nebo bez žaber.

Pro zobrazení článku z archivu časopisu je třeba se přihlásit (vpravo nahoře) nebo si zakoupit další licenci.

Vážený uživateli Řízení školy online,
rádi bychom Vám tento obsah zobrazili. Prosíme, přihlaste se.
Pokud jste již přihlášen, je nutné si zakoupit ještě další licenci. Naši nabídku v přehledné tabulce naleznete zde.

V případě jakýchkoliv dotazů, prosíme, neváhejte kontaktovat naše kolegy na hotline: 246 040 111.
Děkujeme.



Diskuse - Počet příspěvků: 0

Rubriky