Vaše zkušenosti s online školou a kombinovaná škola

Vydáno: 2 minuty čtení

Vážení rodiče, máte za sebou dva měsíce online výuky. Zajímá nás, jak ji vnímáte jako rodiče, s čím jste spokojeni, co vám vadí, jaké problémy vidíte, a co ze současnosti by se podle vás mělo zachovat i v běžném provozu. Zajímá nás samozřejmě také, jak online výuku vnímají vaše děti.

Naším cílem je využít zkušenosti z měsíců online výuky k návrhu změn ve fungování českých škol, tak aby lépe odpovídalo potřebám dětí i rodičů. Souhrnné výsledky zveřejníme na Facebooku, a pokud to půjde, i publikujeme, případně k nim svoláme tiskovku.

Vyplnění dotazníku vám zabere 10 minut, když budete postupovat rychle, a kolem 20 minut, když budete mít chuť se zamyslet a více se rozepsat.

Dotazník naleznete ZDE.

Využití dotazníku školou: Na konci dotazníku lze uvést kód školy. Když odkaz na dotazník rozešle škola rodičům a rodiče budou uvádět kód, uvidíte snadno v datech, kdo uvedl váš kód. Navíc budete mít srovnání s ostatními. Kompletní anonymizovaná data všech zpřístupníme cca za tři týdny. Kód pro školu volte tak, aby z něj nebylo poznat, o kterou školu jde - třeba něco jako GZ105 nebo Ferda.

Zdroj: Ondřej Šteffl, Scio