TERIBEAR do škol

Vydáno: 2 minuty čtení

Hýbejte se s TERIBEAREM aneb Prima pohyb s medvědem powered by ŠKODA AUTO je virtuální obdobou tradiční sportovně – charitativní akce TERIBEAR hýbe Prahou. Je určena všem, kdo chtějí pohybem pomoci znevýhodněným dětem. Nový formát vznikl v reakci na letošní mimořádnou situaci poznamenanou pandemií COVID-19. Abychom happening mohli realizovat i v tomto roce, rozhodli jsme se dát jeho myšlence novou podobu a uchovat tak možnost pomáhat společně pohybem.

I letos bychom rádi nabídli dětem ze škol možnost hromadné účasti na naší akci zdarma a co v nejjednodušší formě. Snažíme se tak zachovat tradici bezlimitního pohybu pro děti s cílem dopřát jim možnost pomáhat konkrétně a být při tom. Jen minulý rok se akce v Praze zúčastnilo přes 5000 dětí.

Řízení školy

Ačkoli letošní, virtuální, podoba akce vyžaduje stažení sportovní aplikace Strava, registraci na www.teribear.cz a následné spárování obého – v případě škol – TO NEPLATÍ – a účastnit se mohou JEDNODUŠE A ZDARMA. Museli jsme však upravit parametry účasti a pomoci v následujícím duchu.

Jak na to?

  • Stačí vyplnit speciální formulář (odkaz prosíme sem: https://registrace.teribear.cz/skola/)  A po zahájení akce –  10.9. – vyrazit se třídou na procházku či si zaběhat.
  • Jednorázově, třída (jako celek) – za společnou procházku či běh získáte pro ohrožené děti 500 Kč, které uhradí partneři nadace.
  • Pokud nám budete chtít poslat fotku či obrázek z vaší procházky či běhu pro TERIBEAR – budeme rádi. Případně pokud jej budete postovat na sociálních sítích, budeme rádi, když nás otagujete.
  • Rádi bychom vás upozornili, že pro účastníky této kategorie nejsme schopni zajistit teribeaří bandanu/sportovní šátek a přehled zúčastněných škol nebude uveden v online výsledkové listině (leadeboardu). Jejich seznam bude zveřejněn na webové stránce www.teribear.cz v průběhu konání akce.  

Těší se na vás medvěd TERIBEAR

Zdroj: Nadace Terezy Maxové dětem