Sportmap.cz: Snadno dostupné informace, kam přijít fandit

Vydáno: 1 minuta čtení

Po webové stránce Sport v okolí je tady nová aplikace pro aktivní diváky a fanoušky Sportmap.cz. Ve zkratce ji lze představit jako mapovou aplikaci určenou pro každého fanouška sportu. Cílem aplikace je propojit sportovní asociace a sdílet informace o termínech všech zápasů a sportovních akcí na jednom místě.

Fanouškům dává sportmap.cz možnost vyhledat sportovní akce kdekoliv v ČR. Přestože je v posledních letech pozornost upřena k vrcholovému sportu, sportmap.cz se snaží podpořit také rekreační a masový sport, a to již od nejnižších úrovní.

Jako první poskytli svá data fotbalisté a hokejisté a vytvořili tím nový komunikační kanál určený pro širokou veřejnost. Seznam sportovních subjektů se neustále rozrůstá a tak na sportmap.cz již nyní máte přehled o házené, tenisu, golfu, hokejbalu, baseballu, softballu, ragby, americkém fotbalu, pozemním hokeji, motosportu, cyklistických a běžeckých závodech, jezdeckém sportu, hasičském sportu a jiných.

Novinkou je možnost využívat aplikaci na svých mobilních zařízeních i s možností „uchovat“ aplikaci na domovské obrazovce. Jednotlivé sportovní subjekty mají uvedenou medializaci svého sportu na sportmap.cz zcela zdarma.

 MŠMT vítá každou snahu přivézt na stadiony jak více sportovců, tak i fanoušků.

 

Zdroj: http://www.msmt.cz/sportmap-cz-snadno-dostupne-informace-kam-prijit-fandit