Školní vzdělávací program

Vydáno: 2 minuty čtení

Co určuje vzdělávání na jednotlivých školách? Školní vzdělávací programy. 

Každá škola si jej nyní musí sama vytvořit podle zásad daného rámcového vzdělávacího programu (tzv. RVP). Formulujte své představy o nejlepší podobě vzdělávání na vaší škole. Jak vytvořit školní vzdělávací program tak, aby podpořil učitele na jejich cestě ke vzdělání a zároveň byl srozumitelný dětem i jejich rodičům? Nejde jen o to opsat školní vzdělávací program jiné školy.

Mimo metodické podpory, která je dostupná zdarma, můžete využít k jejich tvorbě, hodnocení i změně Pracovní situace Řízení školy online. Jsou to praktické texty, které Vám opravdu pomohou.

Chcete si Řízení školy online vyzkoušet, než si jej zakoupíte? Zaregistrujte se a po dobu 30 dní můžete využívat celý portál zdarma, jako kdybyste měli zakoupenou nejvyšší možnou verzi.

Když si musíte být jistí

Konzultačního centra NÚV Vám zodpoví Vaše otázky týkající se RVP, ŠVP či metodické podpory. V rámci předplatného Řízení školy online naleznete odpovědi na Vaše otázky v Pracovních situacích, na Vaše povinnosti Vás upozorní Kalendář a navíc se můžete s odborným dotazem obrátit na naše autory. Stačí nám napsat email.

V rámci sekce Pracovní situace na Řízení školy online si můžete přečíst:

Shrnutí základních legislativních změn ovlivňujících činnost škol a školských zařízení ve školním roce 2017/2018