Seminář ke Grantovému programu hl. m. Prahy pro oblast primární prevence ve školách a školských zařízeních a aktuálním otázkám primární prevence v učňovském školství

Vydáno: 1 minuta čtení

Seminář je určen pro ředitele škol, školní metodiky prevence, zástupce nestátních neziskových organizací a další zájemce, kteří se zabývají primární prevencí rizikového chování.

Hlavním cílem a účelem grantového programuje podpora realizace efektivní primární prevence rizikového chování ve školách a školských zařízeních, tj. předcházení výskytu rizikového chování ve školách a školských zařízeních, zamezování jeho dalšímu rozvoji, v některých případech oddálení výskytu rizikového chování do co nejpozdějšího věku žáků a studentů.

Odpolední blok semináře je určený zejména pro pedagogy ze středních odborných škol.  V rámci bloku bychom chtěli zástupce z pražského učňovského školství vyzvat k bližší spolupráci a podpořit je v jejich práci v oblasti primární prevence rizikového chování.

Více informací http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_zdravotnictvi_socialni_pece/primarni_prevence_rizikoveho_chovani/aktuality/seminar_ke_grantovemu_programu_hl_m.html