sCOOL web 2015

Vydáno: 2 minuty čtení

sCOOL web 2015 je soutěž o nejlepší školní webové stránky, kterou vyhlásil EDUin a nakladatelství Wolters Kluwer je partnerem. Jsou stanovena kritéria, podle nichž si školy mohou vylepšovat své webové prezentace.

 

Uzávěrka přihlášek do soutěže je 30. 9., už evidujeme přes 100 přihlášených škol.

Takové množství soutěžících webů bude potřebovat adekvátní počet hodnotitelů. Celá soutěž stojí na dobrovolnících a o službu jsme chtěli poprosit i vás.

Od začátku října vstoupí do hry hodnotitelé – nezávislí lidé z terénu. Zdaleka to nemusí být jen lidé z IT branže, hledáme i uživatelský pohled rodičů, učitelů, ředitelů.

Hodnotitel dostane přidělený počet webů, k němuž se předem zaváže podle svých časových možností (1 – 10) a ve lhůtě 1. – 18. října v hodnotícím přehledném systému klikáním na barvách semaforu bude přidělovat body (zelená = 2, oranžová = 1,  červená = 0) u každého z nabízených kritérií. Vše samozřejmě kdykoliv ve svém volném čase online.

Role hodnotitele umožňuje srovnání s jinými školami, načerpání inspirace a zkušeností. Zkrátka máte možnost podívat se na weby ostatních škol podle strukturovaného návodu. Navíc svým nezávislým hodnocením pomůžete dobré věci.

Máte-li o práci hodnotitele zájem, přihlaste se, prosím, do 2. 10. skrze formulář http://goo.gl/forms/tzOdBhypGV.

Děkujeme.