Regionální finále Soutěž & Podnikej budou znát brzy své vítěze. Přijďte se podívat na nápady aktivních středoškoláků i vy!

Vydáno: 1 minuta čtení

Soutěž & Podnikej je tříměsíční program pro středoškoláky ve věku od 16 do 21 let, díky kterému mohou přetvořit svůj nápad v reálný podnikatelský záměr, a to prostřednictvím plnění soutěžních úkolů a spoluprací se zkušeným mentorem.

Program dává středoškolákům možnost reálně si vyzkoušet podnikání za téměř nulového rizika a provádí je celým procesem realizace. Díky němu studenti získají praktické zkušenosti, příležitosti a kontakty, které využijí v jejich budoucí kariéře.Řízení školy

Regionální finále čtvrtého ročníku Soutěž & Podnikej proběhnou od 9. 12. 2019 do 19. 12. 2019. Zveme vás na 9 regionálních finále, které se uskuteční ve Zlíně, Ostravě, Olomouci, Brně, Pardubicích, Praze, Ústí nad Labem a v Plzni.

V každém finále diváci uvidí prezentace projektů 7 až 10 soutěžních týmů, kteří se budou snažit přesvědčit porotce, aby vybrali do republikového finále právě je. Vítěz republikového finále získá hlavní cenu soutěže – cestu do Chicaga.

Nenechte si společně ujít se žáky přehlídku těch nejzajímavějších studentských startupů z celé České republiky! Přijďte se inspirovat a potkat se se zajímavými lidmi nejen z podnikatelského prostředí.

https://soutezapodnikej.cz/pozvanka-na-regionalni-finale/

 Řízení školy

Sledujte Soutěž & Podnikej na  Facebook a LinkedIn stránkách!