Projekt PPUČ zve na setkání Společenství praxe předškolního vzdělávání

Vydáno: 2 minuty čtení

Tým projektu Podpora práce učitelů Národního pedagogického institutu České republiky (NPI ČR) spolu se zástupci MŠ Motýlek z Ústí nad Labem a ostravské MŠ Varenská připravili další online setkání Společenství praxe, tentokrát na téma předškolní vzdělávání.

Zapojte se i vy při online setkání Společenství praxe předškolního vzdělávání, v rámci kterého se budeme věnovat rozvíjení čtenářské, matematické a digitální gramotnosti a jejich přirozenému propojování v činnostech v mateřských školách. Akce se uskuteční 9. listopadu 2020 od 13.00 do 15.00 hod.

Programem vás provede tým garantů předškolního vzdělávání projektu Podpora práce učitelů (PPUČ) NPI ČR společně se zástupci MŠ Motýlek, Ústí nad Labem a MŠ Varenská, Ostrava. Garanti a lektoři připravují online akce tak, aby byla setkání co nejvíce praktická a užitečná do výuky nejen na dálku, ale i po návratu dětí do škol.

Na co se můžete těšit:

  • Aktuality v projektu
  • Podpora práce učitelů TIO – metodický materiál na rozvoj digitální gramotnosti u dětí předškolního věku
  • Rozvíjení gramotností pomocí příběhů – námět pro práci s příběhem s využitím komiksu, dějových karet, sudoku a dalších inspirujících materiálů (MŠ Motýlek, Ústí nad Labem, MŠ Varenská, Ostrava)
  • Sdílení, diskuze

Přihlašování: https://gramotnosti.pro/prihlaseni-sp-podzim-2020

Další informace najdete zde

 Řízení školy online

Zdroj: NPI ČR