Příprava pro práci s nadanými žáky v přírodních, technických oborech a matematice

Vydáno: 1 minuta čtení

Talentcentrum Národního institutu pro další vzdělávání otevírá pro učitele akreditovaný kurz DVPP. Kurz má kombinovanou formu. Bude probíhat v on-line prostředí a jsou naplánována tři (podle zájmu až čtyři) prezenční celodenní setkání. Jeho účastníci se budou věnovat tematice vyhledávání nadání, práce s nadanými ve třídě, dále spolupráci s poradnami a jinými subjekty, vhodným úlohám pro nadané, motivaci a dalším relevantním oblastem. Náplň semináře do jisté míry ovlivní samotní účastníci svým zájmem, očekáváním a příspěvky. Součástí kurzu budou konkrétní typy do výuky a zdroje úloh a zadání.

Do konce roku 2014 bude zahájena činnost v on-line prostředí. Zájemci mohou absolvovat on-line školení, jak v prostředí pracovat. Také se stanoví termíny a místa setkání. Prezenční setkání proběhnou na základě domluvy v období leden–červen 2015.

Zájemci se mohou přihlásit do kurzu zde. Následně dostanou přihlašovací údaje do on-line prostředí a oslovíme je, zdali mají zájem o proškolení v jeho užívání.

V případě dotazů pište na litavsky@nidv.cz