Odborné texty ZDARMA pro všechny - rady pro aktuální dění

Vydáno: 4 minuty čtení

Po dobu trvání mimořádných opatření - aktualizace 18. 05. 2020, konec 20. května 2020

Odborné texty k aktuální situaci

Postupně zveřejňujeme odborné texty vztahující se k mimořádným situacím, které aktuálně nastávají.

Nenašli jste radu, kterou potřebujete? Napište k nám do redakce

Vyjádření MŠMT k znovu otevření škol

“ V tuto chvíli je dle mého názoru předčasné bavit se o konkrétních opatřeních. S ministerstvem zdravotnictví se držíme plánu, podle kterého by se školy mohly otevřít v druhé polovině května, tedy dle prognózy ministerstva zdravotnictví. O konkrétních návrzích, jak to bude potom probíhat nebo jaká budou zdravotnická opatření, o tom se budeme s ministrem zdravotnictví ještě bavit. Vyjádření ohledně zdravotnických opatření a podmínek, za jakých budou naše školy fungovat, očekávám od ministerstva zdravotnictví. Ministerstvo školství ve spolupráci s řediteli a učiteli bude samotnou proveditelnost těchto opatření bedlivě připomínkovat.”

Řízení školy online

Připomínáme, že můžete nahlížet na celý web Řízení školy online zdarma. www.rizeniskoly.cz Stačí se zaregistrovat a 30 dní můžete bezplatně pročítat pracovní situace, stahovat vzory i vyhledávat v kalendáři povinností atd. Přístupné budete mít všechny texty, všechny funkce, veškerou legislativu.

Pokud jste již Řízení školy online v minulosti vyzkoušeli a nyní Vás systém nepustí bezplatnou verzi spustit znovu, napište nám redakce@rizeniskoly.cz  V rámci mimořádné události Vám licenci spustíme znovu. Nezapomeňte uvést zaregistrovaný email. 

www.rizeniskoly.cz/registrace

Nástroje pro online výuku - mimořádně zdarma - přehled

Přehled online výuky, příkladů k procvičování a dalších aplikací: Učebnice online, výukové aplikace a další k dispozici zdarma

Aktualizujeme každý den

Zdroj: Řízení škol online - Pracovní situace