Odborné texty zdarma do 20. května 2020

Vydáno: 3 minuty čtení

Řízení školy online Vám podá pomocnou ruku vždy, když je třeba.

Řízení školy online Vám poskytlo legislativní podporu po celou dobu mimořádných opatření. Pomohli jsme tam, kde to bylo velmi potřeba - školám a jejich zřizovatelům. Většinu škol nevedou právníci, epidemiologové, sociální pracovníci a špičkoví manažeři v jedné osobě. A tak, slovy jednoho předplatitele: "role redakce Řízení školy byla pro české školství klíčovou", jsme zveřejnili na webových stránkách www.rizeniskoly.cz všechny potřebné informace ke zvládnutí krizového stavu a zprostředkovali je tak každému, kdo projevil zájem. A bylo vás opravdu hodně. Redakce Řízení školy jako jediná poskytla svůj komplexní odborný obsah zcela zdarma.  

Odborná pomoc zdarma:

  1. Redakce spolu s týmem těch nejlepších odborníků obratem vytvořila odborné texty, které reflektovaly vzniklou situaci a pomohly se v nepřehledných a často se měnících podmínkách orientovat. Zveřejněny byly v rámci Aktualit. Vše zdarma a pro všechny.
  2. Redakce poskytla i několikanásobná prodloužení demoverze Řízení školy online. Nejen naši zákazníci, ale všichni, kdo se registrovali, mohli po celou dobu trvání mimořádných opatření užívat všechny odborné texty, veškerou legislativní podporu i neustále se upravované vzory v souladu s platnou legislativou zcela zdarma.
  3. Pro předplatitele fungovala na sto procent odborná poradna. Málokterá instituce mohla nabídnout svým zákazníkům okamžitou pomoc v podobě odpovědí na dotazy vztahující se k aktuální situaci v celém spektru od pracovněprávního přes cestovní po školské právo. My ano. Jsme rádi, že i díky vaší zpětné vazbě, upozornění na možné problémy či rozličná poděkování, jsme mohli podporovat i ostatní. Díky.

Děkujeme vám!

Chtěli bychom poděkovat všem, kdo s námi spolupracovali, podělili se s námi o své problémy, informovali nás o svých nesnázích, žádali nás o pomoc. Jsme rádi, že jsme mohli zprostředkovat návrhy řešení a rady od právních specialistů, ministerstev, odborných institucí... A také za možnost sjednotit názory a zkušenosti od vás a zprostředkovat je přímo tam, kde se o všem rozhodovalo - ministerstvům, asociacím, odborům... Nebylo to jednoduché. A také děkujeme všem expertům z řad pracovníků ministerstev, předsedům i členům asociací, neziskovým organizacím za sdílení jejich zkušeností, připomínek a návrhů s námi. Byla to výjimečná doba, která nás naplnila nadějí, že společně vše zvládneme, i energií dát věci do pohybu. 

Nová doba, pokračujeme dál

Věříme, že tato mimořádná a nejistá doba končí. A s ní i náš mimořádný režim. Všech výše zmíněných výhod můžete využívat ještě do 20. května 2020.

Pomáhat Vám ale budeme i nadále. Řízení školy online si můžete kdykoliv vyzkoušet. Stačí se zaregistrovat na www.rizeniskoly.cz. Budete-li jej považovat za užitečné, můžete zakoupit na www.rizeniskoly.cz. Řízení školy online pomáhá i těm, kteří produkt zakoupený nemají. Denně můžete sledovat spolu s námi aktuality na Řízení školy online a/nebo si nechat posílat newsletter novinek a aktualizovaných zákonů přímo do své emailové schránky

A nezapomeňte, obsah Řízení školy online či našich časopisů tvoříte vy! Jsme vděční za každou zpětnou vazbu.

Zdroj: Řízení školy