NIDV hledá kolegy pro nový projekt SYPO

Vydáno: 2 minuty čtení

Národní institut pro další vzdělávání (NIDV) hledá pro svůj nový projekt Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (zkráceně SYPO) nové kolegy na pozice krajských metodiků a krajských ICT metodiků. V týmu SYPO se nejlépe uplatní zkušení odborníci ze školství.  

Úkolem odborných metodiků a ICT metodiků v projektu SYPO bude organizační práce, koordinace metodických kabinetů a zajišťování další podpory učitelům a ředitelům na různých typech škol ve svěřeném regionu. Hledání a výběr nových pracovníků se uskuteční
v průběhu května 2018. Pracovní pozice jsou obsazovány s nástupem od srpna 2018 a pracovní smlouvou po dobu trvání projektu do října 2022. 

Výběrové řízení na pozice odborných krajských metodiků jsou otevřená pro krajská pracoviště v Jihomoravském, Královehradeckém, Karlovarském, Libereckém, Ústeckém, Olomouckém, Moravskoslezském, Pardubickém, Plzeňském, Středočeském a Zlínském kraji. 

Pozice krajských ICT metodiků jsou vyhlášené v kraji v Jihomoravském, Královehradeckém, Karlovarském, Libereckém, Ústeckém, Olomouckém, Moravskoslezském, Pardubickém, Plzeňském, Středočeském, Zlínském, Jihočeském a také v Praze.  

Uvedené pozice jsou vhodné pro kandidáty s organizačními schopnostmi, kteří  dokáží inspirovat učitele a ředitele v odborném růstu, oslovit je ke spolupráci  a ukázat jim, jak mohou investovat do svého individuálního rozvoje. 

Pro více informací navštivte

http://www.nidv.cz/o-nas/volna-mista/1457-odborny-krajsky-metodik 

https://www.nidv.cz/o-nas/volna-mista/1456-krajsky-ict-metodik 

Zdroj: TZ NIDV ze dne 24. 4. 2018