Nejlepší zástupkyně či zástupce - Zlatá karabina 2020

Vydáno: 3 minuty čtení

Kdo se stane nejlepší zástupkyní či zástupcem ředitele roku 2020? Může být z vaší školy!

Vyhlašujeme 7. ročník soutěže o nejlepšího zástupce ředitele školy.

Nominace otevřenyŘízení školy

Letos máme již 7. ročník! Nominovat můžete své favority do 18. září 2020. Zdá se vám to dlouho? No... Ze zkušenosti víme, že těch 5 měsíců uteče jako voda. Do vyplnění dotazníku je nejlepší se pustit teď hned. 

Nominační formulář

Na stránkách www.zlatakarabina.cz na vás čeká krátký dotazník. Nechte si čas na jeho vyplnění. 

Je nutné vyplnit všechny otázky a žádnou nevynechat.

Otázky se týkají vyjímečnosti vaší zástupkyně / vašeho zástupce - Proč je vzorem pro své žáky? Organizuje nějaké akce nad rámec svých povinností? Podílí se na zlepšování života školy? Pomohla zásadně vyřešit situaci s učením na dálku?

Krásný a netradiční způsob odměny

Kdo může nominovat?

Kdokoliv! Nejčastěji nominace přichází od ředitelů či ředitelek škol, kolegů, rodičů či žáků. Poslední dobou nominační formuláře vyplňují i zřizovatelé jako poděkování za dobrou spolupráci.

www.zlatakarabina.cz

Jak soutěž probíhá?

  • Od 1. dubna do 18. září 2020 je možné vyplnit nominační formulář.
  • Na základě kritérií v dotazníku vybere nezávislá porota 5 oceněných – výherce zlaté, stříbrné a bronzové karabiny a dvě ocenění za mimořádný počin.
  • Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 5. listopadu 2020 v Zastupitelském sále Magistrátu hlavního města Prahy (Nová radnice, Mariánské nám. 2/2, Praha 1) v rámci konference „Nezastupitelný zástupce“.

O soutěži

Soutěž o nejlepšího zástupce ředitele školy vyhlašuje redakce Řízení školy ve spolupráci s Wolters Kluwer ČR, a. s. Vznikla díky podnětům ředitelů, kteří jsou vděční za každou další možnost, jak se svým zástupkyním a zástupcům odvděčit za jejich mnohdy nedoceněnou práci. Aktuální situace ve školství může být vyčerpávající pro všechny zúčastněné strany. Jsme rádi, že díky soutěži si ředitelé, zřizovatelé či další přátelé školy udělají čas a zamyslí se nad tím, co se povedlo, co všechno škola dokázala i jak je práce zástupců důležitá.

Děkujeme také partnerům soutěže, že si uvědomují celkový význam, jaký Zlatá karabina do oblasti školství přináší, a dávají ji plnou podporu.

www.zlatakarabina.cz

Zdroj: https://www.zlatakarabina.cz/