Letní dílna eTwinning 2020

Vydáno: 2 minuty čtení

Učíte ve venkovské či malotřídní škole? Chcete si vyzkoušet eTwinningový projekt v praxi pod vedením zkušených učitelů - ambasadorů? K tomu poznat nové kolegy z České republiky a možná i budoucí projektové partnery ze Slovenska? Přihlaste se na Letní dílnu!

Místo konání: Poděbrady

Termín konání: 18. -  21. 8. 2020

Zúčastněné země: Česká republika, Slovensko

Pro koho je akce určena:

Akce je určena učitelům venkovských a malotřídních škol (MŠ a ZŠ, které jsou vedeny v Rejstříku škol a školských zařízení MŠMT).

Podmínky účasti:

Účast na Letní dílně je hrazena z prostředků DZS (školení, ubytování, strava), účastníci si hradí pouze cestu do místa konání a zpět. Účast je nutná po celou dobu konání, pozdější příjezd či dřívější odjezd nejsou možné, je nutné absolvovat celý program.

Program:

Letní dílna je zážitkovou formou učení a atypickou vzdělávací akcí pro učitele. Ti se na čtyři dny ocitnou v kůži svých žáků – vymýšlejí zajímavé úkoly pro partnery, plní jejich úkoly, dozvídají se nové informace o městě, ve kterém jsou, spolupracují v týmu, učí se novým aplikacím a mnoho dalšího.

V rámci Letní dílny si účastníci pod vedením zkušených učitelů – ambasadorů eTwinningu - prakticky vyzkouší spolupráci na projektu eTwinning od začátku do konce. Vyzkouší si práci s různými digitálními technologiemi, které pak budou moci využít se svými žáky. Dozví se také, jak úspěšný projekt prezentovat. Letní dílna je vhodná pro eTwinningové začátečníky, ale i pro zkušenější eTwinnery.

Po skončení letní dílny bude mít každý účastník potřebné znalosti a schopnosti k uskutečnění vlastního mezinárodního projektu. Díky účasti učitelů ze Slovenska bude mít možnost navázat i skutečné mezinárodní kontakty a začít svůj první eTwinningový projekt.

Registrace zde

Zdroj: Pozvánka DZS