Kvalita školního stravování

Vydáno: 1 minuta čtení

Tématická zpráva ČŠI

Česká školní inspekce zveřejňuje tematickou zprávu, která je souhrnným výstupem inspekční činnosti zaměřené na kvalitu školního stravování. Přečísti si ji můžete v režimu FlipViewer nebo v PDF.

Řízení školy

 

Česká školní inspekce předkládá tematickou zprávu s výsledky inspekční činnosti realizované v zařízeních školního stravování podle § 174 odst. 2 písm. a) a d) zákona č 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.

Z obsahu

  • Zaměření inspekční činnosti
  • Podmínky pro zajištění školního stravování
  • Personální zajištění školního stravování
  • Materiální zajištění – vybavenost kuchyně a prostředí
  • Kvalita školního stravování
  • Jídelníček
  • Kvalita vydávaných pokrmů Dietní stravování a další rozšířené služby
  • Efektivnost činnosti a spolupráce zařízení školního stravování
  • Stravné
  • Doplňková činnost
  • Závěry
  • Pozitivní zjištění
  • Negativní zjištění
  • Doporučení 

Zdroj