Krysí závod is over. Přichází učící se organizace.

Vydáno: 1 minuta čtení

Na příkladu českého vzdělávacího systému si ukážeme, proč je systémový přístup tak důležitý a proč nestačí nasypat do něj jen více peněz. Na srovnání přírodního jezírka a chemií narvaného bazénu si také názorně ukážeme, v čem jsou učící se organizace vůči svým lidem a svému okolí zodpovědnější a proč na tom ve finále vydělají úplně všichni. Uvidíte, co dělají učící se organizace jinak a co díky tomu získávají.

19/9/19
8,30–10,00 Impact Hub Drtinova 10, Praha Smíchov, Kapacita omezena,
přihlaste se na brainbreakfast.cz/registrace

Řízení školy online

Pokud máte chuť položit mu online dotaz a slyšet hned jeho odpověď, dát si dobrou kávu a dostat od nás něco ke čtení s sebou, prosím, registrujte se.

Těšíme se na vás ve čtvrtek 19. září v 8.30-10.00.

Tomáš Hruda je propagátorem celoživotního svobodného vzdělávání, které je motivované touhou po poznání a nikoliv nutností naplňovat formální požadavky. Je absolventem ekonomie a mezinárodních vztahů na FSV UK. Začínal v CzechInvestu jako projektový manažer, postupně se vypracoval na pozici generálního ředitele. Čtyři roky také řídil přípravu a spuštění Středoev-ropského technologického institutu (CEITEC), jednoho z největších výzkumných center v zemi. Oblasti vzdělávání se zabýval i na pozici náměstka ministra pro vysoké školy a výzkum. Nyní se věnuje projektu Education Republic.

Zdroj: Pozvánka Brain&Breakfast