Konference „DĚTI, PENÍZE A MY aneb Finančně gramotná škola“

Vydáno: 1 minuta čtení

Obecně prospěšná společnost yourchance uspořádá ve středu 26. září 2018 odbornou konferenci, jejímž cílem je přiblížit nejnovější trendy ve výuce finanční gramotnosti na školách. Srdečně zváni jsou všichni pedagogičtí pracovníci a další odborníci z oblasti školství i zájemci z podnikatelského sektoru. Konference je součástí projektů Finanční gramotnost do škol a Podnikavost.cz realizovaných organizací yourchance o. p. s. Strategickým partnerem je Nadace DRFG.

Řízení školy onlineV dopolední části programu se účastníci seznámí s klíčovými událostmi v oblasti finanční gramotnosti a podnikavosti v uplynulém školním roce. Následovat bude předání certifikátů Finančně gramotná škola zástupcům škol, jejichž učitelé úspěšně absolvovali program Finančně gramotná škola.  Dalším bodem konference bude slavnostní křest knihy k tématu finanční gramotnost a diskuse s jejími autory.

V šesti workshopech se účastníci zaměří na rozvoj podnikavosti, na spolupráci škol, neziskových organizací a komerčních subjektů a na mnoho dalších témat týkajících se finanční gramotnosti.

Více informací o programu konference a možnost registrace naleznete zde: http://www.fgdoskol.cz/konference-fgds-2018/

Konference se uskuteční v areálu NODE5 v ulici Radlická 50, Praha 5.

 

Zdroj: Pozvánka na konferenci FG do škol