Konference 4EDU

Vydáno: 2 minuty čtení

Nadace Unipetrol, Sportovní soukromá Základní škola Litvínov a hokejový klub HC Verva Litvínov společně pořádají konferenci 4EDU pro inovativní vzdělávání, která se bude konat ve čtvrtek 3. října 2019 v KD Citadela v Litvínově, pod záštitou města Litvínov.

Konference 4EDU nabídne pedagogům ucelený pohled na trendy v současném vzdělávání a je příležitostí k výměně zkušeností a seznámení se s novými technologiemi a postupy pro zdokonalování kvality vzdělávání. 

Kvalitní vzdělávání pomáhá chápat svět, ve kterém žijeme. Poskytuje informace, které nám zajišťují bezpečný a klidný život vzdělaného jedince, a tím i celé společnosti. Posiluje sebevědomí a proměňuje sny ve skutečnost. Činí nás nezávislými a soběstačnými.

K získání kvalitního vzdělávání je zapotřebí nadšeného pedagoga, který se neztrácí v mašinérii moderních trendů a technologií, ve spletitosti nových vědeckých směrů a postupů. V neposlední řadě každý dobrý pedagog, oddaný svému poslání, čerpá inspiraci pro svou práci ze zkušenosti ostatních kolegů. 

Cílem konference je

  • podpora pedagoga a ředitele v regionu,
  • inspirace k proaktivnímu přístupu ke vzdělávání,
  • představení nových trendů a technologií současného vzdělávání pedagogické i nepedagogické veřejnosti, ale i zástupcům firem v našem regionu,
  • zahájení diskuze o kvalitním vzdělávání prostřednictvím výjimečných příběhů lídrů, kteří se podílejí na proměně současného vzdělávání,
  • získání cenných informací ověřitelných v praxi.

Konference 4EDU Litvínov je zaměřena na polytechnické vzdělávání, jako vzdělávání budoucnosti, na podporu sportovní přípravy a sportování dětí, na inovativní přístupy v těchto liniích vzdělávání, na trendy současné pedagogiky a psychologie. V doprovodném programu konference proběhnou výstavy a ukázky technologií a prezentací firem. Za účast na konferenci uhradíte symbolický poplatek 200 Kč, který organizátoři věnují na charitativní účely. 

Zdroj: https://www.foredu.cz/