Chcete nebo potřebujete jako škola využít nabídek pomoci z platformy pomahejukrajine.cz?

Vydáno: 1 minuta čtení

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy připravilo metodický pokyn k registraci škol na tuto platformu. Po registraci můžete jako škola  poskytnout pomoc, ale i pomoc přijímat. Platforma se snaží sjednotit již existující databáze nabídek pomoci od různých subjektů a je zajišťována Konsorciem nevládních organizací pracujících s migranty v ČR.

Jednoduchý postup: 

  1. Registrace na platformu - Zaregistrujte se prostřednictvím formuláře, který naleznete na webové stránce pomahejukrajine.cz.
  2. vyplnění požadovaných údajů - Vyplňte všechny požadované údaje ve formuláři.
  3. Následuje ověření - Po jednoduchém ověření budete přiřazeni do seznamu pomáhajících organizací a dostanete tak plný přístup a možnost reagovat na všechny nabídky pomoci.
  4. Finální informace o úspěšné registraci - Po odeslání formuláře se objeví následující informace
  5. Dokončení registrace max. do 3 dnů - Nejpozději do tří dnů budou ze strany platformy pomahejukrajine.cz ověřeny údaje uvedené v registračním formuláři a vygenerovány přihlašovací údaje. Ty si prosím pečlivě uložte. O zpřístupnění a vytvoření profilu budete informováni e-mailem. Pokud Vám mail do určité doby nepřijde, zkontrolujte prosím též spam, zda do něj nespadl.

Kontakty v případě technických problémů

V případě jakýkoliv technických obtíží při registraci se obracejte na linky:

  • +420 771 235 512
  • +420 771 235 513
  • +420 771 235 514

 

Zdroj: https://www.edu.cz/methodology/chcete-nebo-potrebujete-jako-skola-vyuzit-nabidek-pomoci-z-platformy-pomahejukrajine-cz/

Přehledný návod ke stažení