Cesta životem s ADHD – podoby a proměny potřeb a obtíží od dětství po ranou dospělost

Vydáno: 2 minuty čtení

Akreditovaná odborná konference konaná 2. 12. 2021

Tato konference se zaměří na obtíže a potřeby lidí s ADHD s ohledem na jejich vývoj spojený s určitými životními milníky.

Objednávka

Odborníci s bohatými praktickými zkušenostmi se ve svých příspěvcích postupně zaměří na typické obtíže dětí s ADHD v předškolním věku a poradí, jak dětem pomoci připravit se na vstup do školy. Dále se zaměří na otázku nejčastějších obtíží u dětí s ADHD na počátku školní docházky. Diskutováno bude i téma přípravy kvalitních základů dalšího vzdělávání, zaměří se na nejčastější problémy, se kterými se potýkají žáci a mladiství v období puberty, která je i bez ADHD bouřlivým obdobím plným změn. Poslední přednáška pak bude věnována tématu vstupu člověka s ADHD do dospělosti a tomu, jak se tato diagnóza promítá do uplatnění jedince v pracovním i osobním životě.

Akce je určena pro pedagogy MŠ, ZŠ a SŠ, asistenty pedagoga, poradenské pracovníky a psychology. Vhodná je i pro rodiče dětí s ADHD, jejich další rodinné příslušníky i lidi s touto diagnózou.

Celá konference bude probíhat online. Po úhradě konferenčního poplatku Vám s předstihem bude zaslán link pro sledování jednotlivých přednášek. 

Čas konání 9:00 - 13:20
Termín konání 2. 12. 2021
Místo konání

online

Cena 

990 Kč

 

Objednávka

Zdroj: Cesta životem s ADHD - Pasparta