Program „Kariérový rozvoj ve školní praxi“ startuje od září

Vydáno: 1 minuta čtení

Zajímá vás kariérové poradenství? Věnujete se mu nebo se mu chcete věnovat v budoucnu? Jste výchovná poradkyně/poradce, školní psycholožka/ psycholog nebo studentka či student vysoké školy v Praze? Pak právě pro vás je program, který připravil tým projektu iKAP II – Inovace ve vzdělávání z Pražského inovačního institutu.

Cílem tohoto kurzu je podpořit zejména výchovné poradce a další pedagogy, kteří mají ve svém popisu práce poskytování kariérového poradenství. Účastníkům nabídneme dostatek informací a zdrojů, ale také podporu při přenosu těchto informací do jejich školní praxe. Rádi bychom podpořili spolupráci, vzájemnou inspiraci a kolegiální podporu mezi poradci ze zapojených škol,“ říká Alice Mullerová, která program spolu s kolegyněmi vytvořila.

Kurz o rozsahu 80 hodin je členěn na tři tematické oblasti - školu, vnější svět a osobnost a roli poradce. Proběhne v období od září 2022 do listopadu 2023. První běh se uskuteční již na podzim tohoto roku, a to v prezenční i v online formě.Celý program je zdarma, a to díky tomu, že běží v projektu iKAP II – Inovace ve vzdělávání.

Více informací najdete na webu Pražského inovačního institutu, zde, dotazy vám může zodpovědět Alice Müllerová (mullerova@prahainovacni.eu).

Přihlásit se můžete na tomto odkazu.

 

Zdroj: www.prazskyinovacniinstitut.cz